10 ianuarie 2010

La multi ani, Dana!!Te iubim!

Anul Nou a inceput cu aniversari noi si pentru FanClubul Ovidiu Komornyik.

Peste mai putin de o ora, maine 11 Ianuarie, isi aniverseaza ziua de nastere Dana Crisan - membra  a Fanclubului Ovidiu Komornyik, inca de la scurt timp dupa infiintarea acestuia de catre scumpa noastra Dumi.

Draga Danuta, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, noi - FanClubul Ovidiu Komornyik avem placerea sa ne alaturam tuturor celor care iti transmit cele mai sincere si mai calduroase ganduri.

La multi ani, Dana!!Sanatate multa, noroc, fericire si fie ca Bunul Dumnezeu sa iti binecuvanteze viata cu multa liniste sufleteasca si numai  oameni minunati in jurul tau, tot ce e mai bun si mai frumos pe lume iti dorim draga noastra Danuta!

Toate visele tale sa devina realitate!!!

La multi ani, Danuta!Te iubim!

..si lasam profesionistii sa cante si sa te incante, ..cine altcineva decat dragul nostru artist de suflet Ovidiu Komornyik.


"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

2 comentarii:

  1. La multi ani, Dana! Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte de toate bucuriile din lume si de tot ce-ti mai doresti tu! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet! Sa dea Domnul sa ne vedem cat mai des anul acesta si sa ne bucuram impreuna de realizarile noastre!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.