29 iulie 2009

Ovidiu Komornyik - invitat la "100% adevarat", la OTV

Pentru a nu ramane datori cu detalierea unei aparitii publice a lui Ovidiu la OTV, duminica trecuta, in cadrul emisiunii concurs "100% adevarat", preferam sa va prezentam pe scurt acum.

Dupa indelungi asteptari, a aparut si artistul nostru preferat, astfel ca Ovidiu Komornyik a intrat in platou in jurul orelor 23:30.
El a fost surpriza celor doi prezentatori (Ramona Badescu si Pepe) pentru actrita Cezara Dafinescu.Aceasta din urma a fost intrebata care este melodia sa preferata si a raspuns:
"Iarta-ma daca ti-e dor de mine
Uita-ma daca ti-e bine
Cheama-ma daca ti-e greu.."
si in timp ce ea spunea aceste versuri s-au deschis usile platoului si Ovidiu a coborat impreuna cu baietii sai.(trupa ce il acompaniaza instrumental).

El a interpretat special pentru Cezara Dafinescu "Iarta-ma" si astfel aceasta s-a emotionat complet, aproape pana la lacrimi, cum a mentionat si Ramona Badescu.

Ne bucuram ca astfel am aflat ca dna.Cezara Dafinescu este fana Ovidiu Komornyik.
In timp ce el interpreta piesa, Cezara clatina capul entuziasmata in ritmul melodiei, se citea pe chipul sau cat de fericita era.

Dupa ce Ovidiu a interpretat "Iarta-ma", Ramona Badescu - a inceput sa cante refrenul "Te vreau pentru mine", o melodie compusa de Ovidiu Komornyik special pentru Ramona Badescu, care s-a bucurat de un real succes.

Ulterior Ovidiu, a luat loc alaturi de ceilalti invitati, langa dna.Cezara Dafinescu si aceasta s-a bucurat foarte mult de surpriza.
El a amintit cu aceasta ocazie, ca de si canta din 1990 cand a debutat la Festivalul Mamaia, succesul sau a venit atunci cand el a inceput sa isi INVENTEZE muzica.

...si cum tot ce e frumos se termina repede, a durat mult prea putin dar au fost cateva minute minunate in care am avut ocazia sa ne bucuram ca ne revedem artistul preferat.


Felicitari Ovidiu si multumim din suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.