24 iulie 2009

De dragul tau ..OVIDIU Komornyik

Ovidiu Komornyik , este artistul care aduce soarele in sufletul nostru in fiecare zi.
El, prin vocea sa divina daruieste fericire in inimile tuturor celor care il asculta.

Noi, “OvidioMania” = FanClubul Ovidiu Komornyik, dorim sa ii multumim pe aceasta cale pentru toate comorile muzicale daruite de-a lungul timpului, ii multumim pentru fiecare vers compus, pentru fiecare ritm si totodata pentru absolut tot ceea ce a reusit sa faca pana in prezent pentru el si pentru muzica romaneasca.

FELICITARI OVIDIU, te felicitam din suflet, meriti pe deplin sa primesti cele mai minunate ganduri, pentru omul atat de special care esti.
Da, Ovidiu Komornyik inainte de a fi artist, este OM.
El este cel care a stiut intotdeauna sa pastreze o relatie perfecta cu toti cei care i-au fost mai mult sau mai putin aproape.
Ii multumim OVIDIU Komornyik bunului Dumnezeu ca existi si ne faci viata mult mai frumoasa prin muzica ta, multumim fiintei speciale care te-a adus pe lume si astfel ne-a adus noua atata bucurie in viata de zi cu zi si in mod special iti multumim tie OVIDIU pentru tot.
Nu ne vor ajunge niciodata cuvintele sa iti multumim pe masura, ..dar speram ca tu stii cat de mult insemni pentru noi si pentru toti cei care te apreciaza si te iubesc pentru ceea ce le daruiesti prin muzica ta.
Ovidiu Komornyik, prin piesele sale ne transmite o sumedenie de mesaje necesare in viata oricaruia dintre noi, credeti-ne ca i-am inteles de fiecare data mesajul si astfel am stiut intotdeauna sa ne bucuram poate mai mult decat ceilalti de tot ceea ce ne inconjoara, caci noi am invatat acest lucru de la Ovidiu Komornyik.
Am invatat de la Ovidiu komornyik sa fim mai buni, sa ne iubim semenii, sa ne iertam si sa intindem o mana celui de langa noi atunci cand are nevoie.Ovidiu ne-a transmis totodata mai multa putere pentru a depasi toate obstacolele vietii si a iesi de fiecare data invingatori.


...si pentru ca privim cu putina nostalgie amintiri.. iti dedicam Ovidiu si urmatorul slide realizat din fotografii de la Concertul sustinut cu dna.Angela Similea - "De dragul tau" - 30 Mai 2008 - Bucuresti, in asteptarea urmatoarelor spectacole unde te vom revedea si ne vom bucura si mai mult.

FanClub OVIDIU Komornyik.


p.s. Cei care primiti articolul prin e-mail, accesati blogul pentru vizionarea slide-ului "De dragul tau".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.