25 iulie 2009

"Eu inving intotdeauna" a spus Ovidiu Komornyik cand ne-a oferit reteta succesului sau

Cei mai multi dintre noi considera ca pentru a fi invingator, trebuie sa ocupi mereu primul loc, dar in ultimul timp, notiunea de a fi invingator este reprezentata de aceia care isi folosesc la maxim ambitia si potentialul, pentru a isi creste performantele.

In general despre invingatori se crede ca au norocul si talentul de partea lor, da se poate sa le aiba de partea lor, dar acestea nu te pot mentine ca invingator, daca nu sunt completate cu MUNCA, AMBITIE, PASIUNE si DEVOTAMENT.

Fiecare dintre noi poate fi un CAMPION, caci a invinge inseamna in primul rand sa te intreci pe tine insuti, sa nu te multumesti niciodata de stadiul la care te afli si sa-ti doresti mereu mai mult, sa mai avansezi cel putin o treapta.
Pentru a atinge succesul nu trebuie doar sa visezi, trebuie sa faci tot ce iti sta in putere, ca visul tau sa devina realitate.Sa nu te lasi influentat de nimeni si nimic, sa nu incetezi niciodata sa iti doresti sa iti implinesti visul.Atunci cand ai atins succesul, nici atunci sa nu te opresti, mergi mai departe, caci daca te opresti va fi mult mai greu sa reusesti sa iti continui drumul, sa revii pe acelasi loc unde ai fost inainte.

Veti spune ca acestea sunt doar vorbe,..nu dragii nostri ..nu sunt vorbe, caci sunt oameni care prin munca si ambitia lor au reusit sa atinga succesul si acum merg mai departe, sunt oameni care au spus " EU INVING INTOTDEAUNA" si ne-au demonstrat acest lucru.
OVIDIU Komornyik a invins intotdeauna, a stiut sa mearga mereu mai departe si astfel succesul a fost, este si va fi mereu de partea lui. FELICITARI OVIDIU KOMORNYIK!! Ai stiut sa mergi pe drumul tau, mereu inainte si sa te bucuri de succes!!Ai intalnit si obstacole dar le-ai depasit cu fruntea sus si esti un INVINGATOR!!
Mergi mai departe Ovidiu Komornyik, succesul este de partea ta!!
SUNTEM MANDRE DE TINE, OVIDIU Komornyik!!

Cu drag,
"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

Va invitam sa urmam "reteta" de a fi invingator, oferita de Ovidiu.


Cei care primiti articolul prin e-mail, accesati blogul nostru pentru a viziona slide-ul "Eu inving intotdeauna" , dedicat lui Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.