24 februarie 2009

OVIDIOMANIA - FanClubul OVIDIU Komornyik



Undeva in primavara lui 2005, eram un simplu membru al unui forum dedicat femeilor, unde se abordau diverse teme.Eu fiind iubitoare a muzicii de calitate cautam sa imi exprim parerea cu privire la acest lucru, astfel ca am gasit pe acel forum un topic dedicat lui OVIDIU Komornyik si cum la acea vreme era artistul meu preferat am profitat sa imi exprim parerea cu privire la muzica sa.
Dupa ce am postat eu la acel topic, ceea ce simteam pentru muzica lui Ovidiu, o alta membra a forumului respectiv Dumi,fata care a creat acest fanclub, mi-a trimis un mesaj privat prin care m-a invitat in Fanclubul lui Ovidiu.Din acea seara m-am bucurat in fiecare zi mai mult deoarece am castigat o a doua familie, fiind reprezentata de celelalte membre ale fanclubului si respectiv de artistul pe care il apreciam atat de mult de cativa ani si imi doream enorm sa ajung sa ii las chiar si un simplu mesaj pentru a ii multumi si a il felicita.
Acum , au trecut deja niste ani de atunci si ma bucur sa fiu aproape de acesti oameni minunati, - fanii oficiali ai lui Ovidiu Komornyik si respectiv de el, putand totodata oricand sa le comunic parerile si sentimentele mele cu privire la pasiunea noastra comuna pentru muzica.

Multumesc fetelor OK ca existati si respectiv lui OVIDIU KOMORNYIK si ma bucur foarte mult ca suntem atat de uniti!!
.

Un comentariu:

  1. E o lume minunata aici la tine! Lumea lui Ovidiu Komornyik e ca si raiul pe pamant , pentru mine! Iti multumesc din suflet pentru tot ce faci pe fanclub OK.Cred ca impreuna cu Ovidiu vom putea schimba lumea!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.