24 februarie 2009

OVIDIOMANIA - ce inseamna pentru mine muzica lui OVIDIU KOMORNYIK!!

Eu, Ovidiu Komornyik si Dana la lansarea albumului "Trandafiri de la Moldova" al celor doua stiriste Gabriela V. Firea si Simona Gherghe.



De aproape 10 ani este artistul meu preferat, cand eram trista muzica sa mi-a fost cel mai apropiat si sincer prieten si m-a ajutat sa cred in mine, cum si el ne-a spus “SA NU-TI PIERZI SPERANTA”, cand imi doream sa retraiesc copilaria cu ochii deschisi, “NOSTALGIE” se numea sentimentul ce il traiam, cand vroiam sa imi adun puterile pentru a depasi un obstacol al vietii, imi aminteam ca ne spunea “EU MERG MAI DEPARTE” .

Muzica lui OVIDIU inseamna pentru mine liniste, pace, relaxare, iubire de viata, dragoste de oameni, primavara inflorita in suflet, inseamna foarte mult, iar cand veti citi aceste randuri sa stiti ca sunt reale!

OVIDIU iti multumesc inca o data pentru tot ceea ce transmiti prin muzica ta si ma rog bunului Dumnezeu sa iti daruiasca multa sanatate si putere sa poti duce mai departe mesajul dragostei de viata si de oameni care il transmiti prin muzica ta.
Te apreciez enorm, multa bafta in continuare si viata, casa, familie alaturi de sotia ta si intreaga cariera artistica si nu numai sa iti fie incununata de SUCCESE!








Un comentariu:

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.