17 mai 2009

Ovidiu Komornyik si Cornel Verban, invitati la “Psihologul muzical” – Radio Romania Actualitati – vineri 15/16 Mai 2009

Ovidiu Komornyik este artistul care a ocupat impreuna cu Angela Similea locul 2 in Topul Invitatilor (2008) din cadrul emisiunii “Psihologul muzical”, moderata de Andrei Partos la Radio Romania Actualitati, dar doamna Angela Similea nu a putut onora invitatia de a fi prezenta in emisiune impreuna cu Ovidiu, astfel aceasta din urma va veni la o editie ulterioara.

Ovidiu a revenit astfel in studioul “Psihologul muzical”, fiind unul dintre cei mai iubiti artisti invitati in aceasta emisiune. Acesta a venit insotit de domnul Cornel Verban, cunoscut publicului in urma colaborarilor cu diversi artisti consacrati din muzica usoara romaneasca.
Domnul Cornel Verban este unul dintre solistii care au interpretat piesa binecunoscuta “Ochii tai” impreuna cu Elena Carstea si Ovidiu Komornyik si alti artisti bine cunoscuti.



Daca ochii tai vreodata vor mai plange
Daca pasii azi, ti se intorc din drum
Aminteste-ti tu, prietene si spune-mi
Un inceput nu e, nu-i un sfarsit de drum.

Acest refren a fost interpretat live in timpul emisiunii de catre cei doi invitati, respectiv Ovidiu Komornyik si Cornel Verban, la cererea uneia dintre ascultatoare - Carmen Serban.
In cadrul emisiunii, ascultatorii care nu il cunosteau pe domnul Cornel Verban au avut ocazia sa afle mai multe despre acesta; de la debutul sau muzical pana in prezent. Cornel isi va lansa la Ovomusic albumul „Greateast Hits” in luna iunie 2009.

Ovidiu Komornyik a venit cu cateva noutati pentru fanii sa in aceasta emisiune. Acesta a reamintit de lansarea noului sau album „IARTA-MA, daca ti-e dor”, pe data de 28 Mai 2009 impreuna cu revista Felicia.Va informam ca pretul revistei Felicia impreuna cu cd-ul este mai mult decat avantajos pentru toate „buzunarele”.

Acelasi nou album al lui Ovidiu Komornyik „IARTA-MA daca ti-e dor” se va gasi incepand tot cu aceasta data, respectiv de 28 mai 2009, in magazinele de specialitate intr-o prezentare de exceptie!!Lansarea oficiala a albumului va avea loc in luna iunie.

Ovidiu a mentionat ascultatorilor ca el si Cornel Verban vor fi invitatii emisiunii „Duminica in familie” Duminica 7 Iunie 2009, iar intr-un viitor apropiat va onora invitatia lui Catalin Maruta de a fi prezent in platoul emisiunii „Happy Hour”.

In cadrul emisiunii s-au abordat subiecte despre muzica, evident de altfel, invitatii find doi artisti atat de talentati.

Eurovisionul a ocupat primul loc in discutia lor; astfel Ovidiu Komornyik a mentionat ca ii place piesa Bosniei Hertegovina iar lui Cornel ii place piesa Marii Britanii. Ovidiu apreciaza interpretarea Elenei Gheorghe din prima semifinala Eurovisionului, mentionand ca Elena a cantat foarte bine, dar reamintind ca ea este reprezentanta Romaniei, tara care dupa cum se stie, nu este chiar atat de iubita de europeni din motive politice.

Alt subiect abordat in emisiune a fost diferenta dintre live si playback, la intrebarea primita din partea unui ascultator care a dorit sa afle cum poate afla cand se canta live.

Putin peste 250 de sms-uri s-au primit din partea ascultatorilor care ii apreciaza pe cei doi invitati, iar pe forum activitatea a fost deplina pana putin dupa 4 dimineata cand au plecat invitatii.
Membrele „OvidioMania” reprezentand FanClubul Ovidiu Komornyik si-au facut simtita prezenta in aceasta editie, atat prin activitatea pe forum cat si prin expedierea mesajelor scrise sau chiar o interventie telefonica in direct, in urma careia Ovidiu a mai dezvaluit cateva din planurile sale:
- lansarea oficiala a albumului sau, ce va avea loc in luna iunie
- un viitor concert care va avea loc la o data care acesta o va mentiona din timp, concert care va fi promovat de catre o mare televiziune din Romania,
- posibila organizare in toamna, a unui concert cu toti artistii Casei sale de discuri „OvoMusic”, care se va numi „Galele OVOMUSIC”.

Ascultatorii au avut ocazia sa asculte in prima auditie piese care se vor gasi pe noul album al lui Ovidiu Komornyik "Iarta-ma, daca ti-e dor", aceste piese fiind: "Vreau sa zbor" (care se poate sa aiba in viitorul apropiat si un videoclip) si "Doar de dragul tau".
Asemenea au fost difuzate si piese de pe albumul domnului Cornel Verban care ne-a convins de vocea sa deosebita totodata.

Pentru alte detalii accesati forumul emisiunii „Psihologul muzical” care il gasiti ca adresa la site-uri preferate, in lista acestui blog.

OvidioMania” reprezentand FanClubul oficial OVIDIU KOMORNYIK multumeste sincer tuturor celor care au avut placerea sa asculte emisiunea si sa trimita mesaje artistului lor preferat Ovidiu Komornyik.

MULTUMIM asemenea echipei „Psihologul muzical”, lui Andrei Partos si Iuliei
.

MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK pentru tot ceea ce esti si ne oferi prin muzica ta.

Cu drag, semneaza
„fetele OK „, = „OvidioMania”

Fotografie preluata de pe http://actualitati.srr.ro/emisiuni/psiholog/index.htm
Multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.