20 mai 2009

MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK pentru toate COMORILE muzicale daruite!Ovidiu Komornyik este omul care intotdeauna a stiut sa arate oamenilor partea frumoasa a vietii, atat prin ritmurile si versurile sala pline de caldura ale pieselor, cat si prin calitatea sa deosebita ca OM.
Muzica lui OVIDIU Komornyik este un balsam sufletesc, esenta pura a vietii, energia necesara fiecarei dimineti.Cine asculta muzica acestui interpret deosebit, cu siguranta ii intelege mesajul sau.


Ovidiu transmite prin piesele sale, speranta necesara in fiecare zi, ambitia de a reusi in viata, toleranta, dragoste si ingaduinta fata de semenii nostri.Prin muzica sa Ovidiu ne invata sa fim mai buni, mai drepti, mai iubitori.
Cei care se bucura de aceasta muzica minunata, cu siguranta traiesc intr-o lume de basm, ca prin muzica sa viata devine mai frumoasa!


MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK pentru toate COMORILE muzicale minunate ce le aduci in viata noastra!!!

Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca sanatatea si puterea necesara sa aduci soare,prin muzica ta minunata, in sufletele tuturor care te apreciaza!

3 comentarii:

 1. Un articol extrem de reusit.
  E minunat sa-ti poti exprima admiratia in cuvinte !
  Aceasta este adevarata legatura intre Artist si public !

  RăspundețiȘtergere
 2. SUPERRRRRRR!OVIDIU , MA TOPESC DUPA MELODIA ”IARTA-MA” ASCULT MUZICA TA CU MARE PLACERE

  RăspundețiȘtergere
 3. De si ai ales sa semnezi anonim, Fanclubul OVIDIU Komornyik iti multumeste pentru aprecierile aduse artistului nostru de suflet si daca iti place asa mult muzica lui Ovidiu ..te asteptam cu mare drag sa te alaturi fanclubului la adresa: http://www.xbase.ru/index.php?ovidiukom
  Ai link direct catre Guestbookul oficial sus in dreapta.
  Iti multumim frumos inca o data pentru frumoasele ganduri la adresa lui Ovidiu Komornyik.

  RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.