5 mai 2009

Multumim lui OVIDIU KOMORNYIK, omul special care ne face viata mai frumoasa prin muzica sa!!!

Inainte de a fi artist Ovidiu Komornyik este OM.Este o persoana care dintotdeauna a stiut sa se apropie de publicul sau, sa se faca apreciat si respectat de catre toti cei ce il iubesc pentru muzica sa minunata.
Ovidiu este artistul care ne invata prin versurile pieselor sale atat de deosebite ca viata este frumoasa, ca trebuie sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara, sa alegem din fiecare moment al vietii partea buna, sa ne iubim si ajutam semenii.

Ovidiu Komornyik este persoana publica din muzica romaneasca si nu numai,care stie sa pastreze o relatie mai mult decat buna cu absolut toti cei ce l-au cunoscut, si-a format o imagine, are o buna relatie cu presa, numai datorita lui care a stiut mereu sa isi formeze acest nume atat de cunoscut si deosebit astazi OVIDIU KOMORNYIK.



Muzica lui Ovidiu Komornyik reprezinta cea mai buna metoda de relaxare zilnica.
In fiecare dintre piesele sale, regasesti OMUL acesta MINUNAT care aduce FERICIRE in sufletele atator oameni.La concertele sale salile sunt pline, publicul este activ si traiesc din plin aceasta atmosfera de vis care ti-o aduce OVIDIU prin muzica sa.



OVIDIU KOMORNYIK -"Te-am tradat" -30 mai 2008 - concert live- SALA PALATULUI- Bucuresti.
Mentionam ca acest concert a finalizat turneul 2008 "De dragul tau" facut impreuna cu Angela Similea. In sala la Bucuresti au fost ~ 4000 persoane, un public activ, entuziasmat care au trait fiecare piesa interpretata.




OVIDIU KOMORNYIK si Angela Similea -"Prieten bun" -30 mai 2008 - concert live- SALA PALATULUI- Bucuresti.

Sa va convingeti de atmosfera minunata in care s-a incheiat concertul de la Bucuresti din mai 2008 si totodata turneul "De dragul tau " din acel an, va ofer inca o inregistrare care seamana de altfel cu alte finale de concerte ce au avut loc si in alte orase din tara.



Daca doriti sa traiti aceasta atmosfera nu ratati nici un concert si bucurati-va de aceasta muzica minunata care noua ne face viata mai frumoasa!!!

MULTUMIM LUI OVIDIU KOMORNYIK si BUNULUI DUMNEZEU
pentru ca exista si inzestrat cu vocea sa minunata ne face viata mult mai frumoasa!!Multumesc Ovidiu pentru ce ne oferi prin muzica ta, multumesc ca am onoarea sa ma enumar printre fanii tai activi si intotodata ma simt atat de onorata ca sunt alaturi de niste oameni atat de minunati, membri ai "OvidioMania" = Fanclubul OVIDIU KOMORNYIK!!!!Multumesc Dumi pentru invitatia facuta in urma cu cativa ani, invitatie care mi-a oferit onoarea de a imi sustine indeaproape artistul meu preferat.

VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU SI VA IUBESC MULT!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.