25 februarie 2010

La multi ani, Elena Carstea!

Avem placerea si noi, Fanclubul Ovidiu Komornyik sa ne alaturam tuturor celor care iti transmit cu ocazia zilei de nastere, cele mai sincere si mai calduroase ganduri.

Cu prilejul aniversarii unei frumoase varste, iti dorim sincer, din tot sufletul, multa, multa sanatate, noroc, fericire si fie ca Bunul Dumnezeu sa iti calauzeasca pasii in viata numai cu impliniri pe toate planurile.
Ne bucuram si ne simtim onorate ca avem ocazia sa iti ascultam muzica pentru care iti multumim si prin melodiile tale pretioase, esti mai aproape de noi, cei care iubim atat de mult muzica romaneasca.

A fost o placere deosebita de partea noastra ca am avut ocazia sa fim prezente la lansarea organizata de Ovo Music in luna Decembrie 2009 si speram sa ne bucuram in viitorul apropiat de inca o lansare, asa cum ai spus ca anul asta veti lucra la un nou album.
Mult succes iti dorim si asteptam cu drag finalizarea unui proiect atat de deosebit!

Speram din suflet ca esti bine, iti dorim multa, multa, multa sanatate si sa ai in continuare alaturi de tine numai oameni minunati, sinceri, plini de caldura sufleteasca asemenea tie.

Pentru ca pe 26 Februarie sarbatoresti ziua de nastere, vrem sa fim alaturi de toti prietenii tai care te sarbatoresc, chiar daca esti atat de departe, dar sufleteste aproape, de noi cei care te apreciem si iti iubim muzica.





LA MULTI AN FERICITI SI IMPLINITI Elena, alaturi de toti cei dragi si tot binele din lume!!!

In numele tuturor celor care te apreciaza, iti iubesc muzica, avem placerea sa iti transmitem Elena cele mai sincere si mai calduroase ganduri!

LA MULTI ANI, Elena Carstea!!

Fie ca bunul Dumnezeu sa iti fie alaturi in tot ceea ce faci, sa iti binecuvanteze viata, casa si familia cu multa sanatate, noroc, fericire si numai impliniri si tot ce e mai de pret pe aceasta lume sa fie de partea ta.

Cu sincera apreciere si respect,
FanClub Ovidiu Komornyik.










Pentru cei care nu stiu ce atmosfera minunata a fost la lansarea albumului "Best of Elena Carstea" din 11 Decembrie 2009, pot gasi articolul nostru aici:
http://ovidiukomornyikfanclub.blogspot.com/2009/12/best-of-elena-carstea-o-lansare-cu.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.