3 iulie 2010

"Viata de artist" - emisiune dedicata lui Ovidiu Komornyik la Radio ArT 4U - vineri 2 iulie 2010

Echipa Radio ArT 4U a realizat vineri 2 iulie, intre orele 14:00 si 16:00 un program cu totul deosebit, dedicat artistului nostru de suflet - Ovidiu Komornyik.

Moderatoarea acestei emisiuni minunate, intitulata "Viata de artist" a fost Alexandra, care ne-a incantata sufletele cu doua ore de vis traite in lumea minunata a muzicii lui Ovidiu Komornyik.

In cadrul acestei emisiuni, Alexandra a dat citire numeroaselor mesaje adresate artistului, demonstrand astfel inca o data ca Ovidiu Komornyik este un artist foarte iubit de oameni, pentru ceea ce daruieste si transmite prin muzica sa.

Alexandra, le-a daruit o surpriza deosebita fanilor artistului in aceasta emisiune, luandu-i artistului un interviu de 25 de minute, in care Ovidiu a povestit la sugestia ei despre: viata de artist care o traieste, visul unui artist, activitatea sa minunata profesionala care incanta sufletele atator oameni.
Artistul a povestit despre turneul "De dragul tau" care este in plina desfasurare si il sustine alaturi de dna. Angela Similea si trupa sa "OK Band", despre urmatoarele lansari de albume care vor avea loc la Ovo Music.(Casa lui de productie)..chiar si despre ceea ce inseamna un Fan Club pentru un artist.
Ovidiu a relatat cateva impresii despre sentimentul care il are avandu-i neconditionat mereu alaturi pe membrii FanClubului sau care il sustin neconditionat, asigurandu-l de sprijinul lor atat de sincer.
Totodata si artistul s-a bucurat de numeroase mesaje primite atat din partea fetelor din fanclubul sau, cat si din partea celorlalti ascultatori care ii iubesc muzica, programul s-a incheiat astfel cu o dedicatie facuta lui Ovidiu din partea fanclubului "My number one" - Helena Paparizou, dedicatie la care s-a alaturat si echipa Radio Art cu acelasi mesaj adresat artistului: "You are my number one!"

Cu acordul echipei Radio ArT 4 U va publicam cu mare drag, inregistrarea acestei frumoase emisiuni in care este cuprins si interviul luat artistului nostru de suflet:












Felicitari si MULTUMIRI din suflet artistului nostru drag pentru acest minunat artist care ne insenineaza sufletele in fiecare zi prin muzica sa
. Iti multumim draga Ovidiu pentru frumoasele cuvinte la adresa noastra si te asiguram pentru totdeauna de sustinerea noastra neconditionata in semn de profunda pretuire si recunostinta pentru tot...

MULTUMIM frumos echipei Radio ArT 4U pentru tot!!!


Puteti asculta Radio ArT 4U pe site-ul lor oficial www.radioart.ro sau www.radiom4u.ro. Totodata se poate asculta direct in winamp www.radioart.ro/asculta.pls sau www.radiom4u.ro/asculta.pls


FanClub Ovidiu Komornyik

Un comentariu:

  1. Foarte reusita emisiunea, multumim din inima draga Alexandra, ai fost un moderator deosebit, iar interviul cu Ovidiu a fost unul de suflet, asa cum ne-am obisnuit de fapt.

    Intrebarile au fost decente , foarte bine punctate si au cuprins o arie destul de intinsa din toate punctele de vedere: profesional, personal, fan-club, planuri de viitor, colaborari. Profesionalismul a fost evident si tot materialul este de calitate superioara. Felicit pe aceasta cale intreaga echipa Radio ArT4U si va urez succes.

    Cat despre raspunsurile lui Ovidiu, ce sa va spun?! De fiecare data sunt impresionata, are Omul acesta un dar de a vorbi, incat este valabila vorba aceea din batrani care spune ,,te unge pe suflet''. Asa simt eu de fiecare data vocea lui Ovidiu...in cantec, in interviuri si in discutii sincere de la om la om. Acest Artist iti mangaie sufletul cu tot ceea ce face, iar calitatea lui de Om este extraordinara, simti modestie, caldura sufleteasca, devotament, sustinere morala.

    Pentru a nu stiu cata oara remarc cu satisfactie ca este un OM si un ARTIST perfect si complet. Se pare ca atunci cand Dumnezeu i-a atins sufletul cu harul talentului, i-a daruit si omenia, prietenia, deschiderea catre oameni.
    Iar noi, oamenii simpli simtim acest lucru cu inima. De aceea suntem aici sa-l sustinem sufleteste, sa-i multumim si sa-l incurajam oricand El are nevoie de noi...publicul lui devotat.

    Iti multumesc, Ovidiu pentru toate aceste calitati pe care le mentii proaspete si nealterate , in ciuda acestor vremuri grele in care fiecare este concentrat sa-i fie lui bine si sa uite de existenta celorlalti.
    Muzica Ta imi este calauza si echilibru in aceasta viata si acest lucru este valabil pentru toti admiratorii tai. Ne hranesti spiritual, iar cand sufletul este puternic, poate depasi cu usurinta orice obstacol al vietii.

    Iti suntem recunoscatoare pentru linistea din fiecare zi si-ti multumim asa cum numai noi stim sa o facem: prin devotament, admiratie, recunostinta si solidaritate.
    Vom fi alaturi de tine mereu, sa fii sigur de acest lucru, iar anii care vor trece vor dovedi cu prisosinta aceasta promisiune.

    Dumnezeu sa ne tina pe toti sanatosi si sa ne ajute sa ne revedem din cand in cand cu bine.
    Multumim, felicitari si nu uita:
    MERGI INAINTE !
    E DRUMUL TAU !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.