10 iunie 2009

Ovidiu Komornyik a fost invitat luni 8 iunie 2009 la Happy Hour.















Luni 8 iunie 2009, romanticii fani ai lui Ovidiu Komornyik s-au bucurat ca au avut ocazia sa isi revada artistul preferat, invitat in emisiunea "Happy Hour", moderata de Catalin Maruta la PROTV.
Intrarea lui Ovidiu, a fost facuta pe refrenul binecunoscutei sale piese "Maria, Maria", interpretata de aceasta data de catre trupa lui Catalin Maruta, moderatorul emisiunii, trupa formata din "Zero" si respectiv "Red Blonde".


















Ovidiu Komornyik, in aceasta emisiune si-a prezentat noul sau album "Iarta-ma daca ti-e dor",
despre care Catalin a spus in spiritul sau umoristic, ca ar fi un album al unui tanar debutant, debutant dupa ~20 de ani de cariera, ne permitem noi sa completam.















Ovidiu a anuntat ca pe acest album din un total de 13 piese, 10 piese sunt in prima auditie, albumul continand si o prezentare speciala, care contine versurile, colaboratorii sai, Catalin fiind surprins ca albumul arata foarte bine, chiar si in perioada de criza, dar Ovidiu a completat ca spera ca in viitor albumele Ovomusic sa arate asemanator.














Si-a lansat noul sau album, al cincilea album solo din cariera sa, mentionand ca este bine sa nu te grabesti.
Ovidiu a vorbit frumos despre Silvia Chifriuc, cum de obicei stie sa vorbeasca despre toti colegii sai, fiind unul dintre artistii care stie sa se faca apreciat de toti.(colegi si nu numai)

Catalin a observat ca pe acest album se gaseste si piesa "In memoriam Laura Stoica", piesa foarte solicitata de fani, conform explicatiei lui Ovidiu, care a primit foarte multe mesaje de la fani care doreau ca aceasta piesa compusa atat muzica cat si text de el sa fie pe urmatorul album.
Aceasta este inca o dovada de buna colaborare a lui Ovidiu cu fanii sai.

A interpretat in emisiune piesele "Vreau sa zbor" si ulterior live pe internet "Iarta-ma", interpretari de exceptie, acompaniat de trupa sa.
Daca doriti sa va spuneti parerile despre noul album al lui OVIDIU Komornyik, cum a mentionat si el, o puteti face pe pagina sa oficiala www.ovidiukomornyik.ro



OVIDIU te rugam sa primeste SINCERELE NOASTRE FELICITARI SI MII DE MULTUMIRI pentru tot!
Dumnezeu sa iti daruiasca sanatatea si puterea necesara sa te poti bucura numai de succese multi ani inainte si sa aduci fericire in sufletele cat mai multor oameni, cum te pricepi sa o faci atat de bine prin darul divin al muzicii tale!




Multumim Didi si Esme pentru ajutor si colaborare.Multumim tuturor care sunt alaturi de Ovidiu.

Un comentariu:

  1. Ce ar fi fost daca Ovidiu ar fi cantat alt gen de muzica? Ma gandeam la cea care este ancorata in realitatea omului din ziua de azi, cu problemele de constiinta si de zi cu zi? Ca o forma de protest? Cred ca Ovidiu este un fel de Eminescu al muzicii noastre...atunci cand ascult muzica lui...ma pierd in visare, pe sub teii fara sot si incerc sa inteleg sensurile din versurile lui....si de ficare data gasesc un sens pe care nu-l sesizasem inainte...prind curaj sa traiesc aceasta viata dura si simt ca iubirea e in sufletul meu!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.