30 iunie 2010

Videoclipul “Iarta-ma” care a reprezentat genericul serialului “Fetele marinarului” se bucura in continuare de un numar record de vizionari pe youtube

Melodia "Iarta-ma", care a asigurat coloana sonora a genericului serialului "Fetele marinarului" se bucura de un real succes, dovada fiind numarul record de vizionari pe youtube, a postarilor cu acest videoclip, care era difuzat pe Antena 1, inainte cu cateva zile ca serialul sa inceapa.

Chiar daca a trecut un an de cand s-a incheiat difuzarea acestui film serial, videoclipul se bucura in continuare de un mare succes prin numarul foarte mare de vizionari.

Pe canalul de youtube "lyoness1980" , piesa "Iarta-ma" care a reprezentat genericul serialului "Fetele marinarului", interpretata de catre binecunoscutul artist Ovidiu Komornyik a ajuns la un numar de 64.000 de vizionari, pe canalul altui utilizator youtube "liviupld" acest videoclip a depasit 153.000 de vizionari, iar userul "paminotu" are 67.000 de vizionari la acelasi clip.

Mai adunam si celelalte postari ale videoclipului?Credem ca cifrele de mai sus deja demonstreaza succesul imens de care se bucura artistul prin creatiile sale atat de deosebite, cu care ajunge la sufletul publicului de toate varstele.

Felicitari artistului nostru drag, din tot sufletul!Felicitari Ovidiu Komornyik pentru toate creatiile tale muzicale minunate cu care ne incalzesti sufletele noastre si ale tuturor celor care se bucura de muzica ta!! Felicitari pentru ca stii sa daruiesti fericire celor din jurul tau atat de frumos!!

Iti multumim tie si Bunului Dumnezeu ca existi si ne faci viata mai frumoasa prin muzica ta!!!

FanClub Ovidiu Komornyik




28 iunie 2010

Va reamintim ca Ovidiu Komornyik a deschis standurile “Ok Perfovo”, de unde puteti achizitiona albume Ovo Music si parfumuri “OK Perfovo”

Pentru vizitatorii noi ai acestui blog dedicat artisului nostru de suflet Ovidiu Komornyik, dar si pentru cei care ne citesc frecvent.. cu drag, reactualizam o informatie mai mult decat deosebita, destinata atat doamnelor si domnisoarelor..cat si domnilor.

Ovidiu Komornyik a deschis pana in prezent 3 standuri OK, in urmatoarele locatii:

  • Esplanada Cora Pantelimon, Bucuresti.
  • Centrul Comercial Orhideea, Bucuresti.
  • Shopping Center CASA VERDE, Mamaia.

De la aceste standuri, se pot achizitiona atat albume "Ovo Music" cat si parfumuri din colectia "OK Perfovo" , colectie care cuprinde 70 de nuante de dama si 40 pentru barbati.


Pentru a afla mai multe detalii despre aceste standuri, parfumuri si chiar catalogul accesati categoria "OK Perfovo - colectie de parfumuri lansata de Ovidiu Komornyik." de pe blogul destinat producatorului si cantautorului in format wordpress..

Categoria o puteti accesa si direct din acest link:

http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com/category/4-ok-perfovo-colectie-de-parfumuri-lansata-de-ovidiu-komornyik/

Va recomandam cu drag, cand aveti ocazia sa vizitati standurile OK, sa va achizitionati parfumul "OK Perfovo" si albumele artistilor preferati de la Ovo Music. Suntem fermi convinsi ca veti fi incantati de produsul achizitionat.

FanClub Ovidiu Komornyik.

Sursa foto: pagina de facebook a artistului.

27 iunie 2010

Vineri 2 iulie, programul Radio ArT 4U va fi dedicat intre orele 14:00-16:00 lui Ovidiu Komornyik si artistul nostru drag va da un scurt interviu.

Dragii nostri prieteni, avem placerea sa va anuntam ca vineri 2 iulie, echipa Radio ArT 4U va dedica programul lor intre orele 14:00-16:00 artistului nostru de suflet, Ovidiu Komornyik.
Intre aceste ore, artistul va acorda telefonic un scurt interviu echipei Radio ArT 4U pentru fanii sai.

Cu amabilitatea celor de la Radio ArT 4U, vom intra in posesia inregistrarii si astfel cei care nu vor avea posibilitatea sa asculte emisiunea vineri in direct se vor bucura de inregistrare, impreuna cu aceia dintre noi care asemenea vom fi la serviciu la acea ora.

FanClubul Ovidiu Komornyik le multumeste echipei Radio ArT pentru difuzarea frecventa a pieselor artistului nostru drag si pentru decizia de a ii dedica acestuia programul de vineri, respectivul interviul care tot in cadrul programului de vineri sa ii fie luat lui Ovidiu Komornyik.

Puteti asculta Radio ArT aici: http://www.radioart.ro/

26 iunie 2010

Ganduri frumoase pentru Ovidiu Komornyik din partea Alexandrei si a colegilor sai de la Radio ArT4U

“Viata de ArT- ist …

Sunt artişti, noaptea veseli, ziua trişti, care se simt cel mai bine pe scenă, acolo unde începe şi se sfârşeşte lumea lor, acolo unde sunt iubiţi, aplaudaţi şi doriţi.

Oameni ca şi noi, făcuţi pentru a ne dărui cu fiecare cântec, cu fiecare clipă, cu fiecare secundă, sufletul lor drag. Nu o dată m-am întrebat ce este în sufletul unui artist atunci când o sală întreagă cântă, aplaudă şi vibrează împreună cu ei. Desigur răspunsul la această întrebare doar ei îl pot da. De aceea trebuie să-i primim cu dragoste şi cu admiraţie şi să le răspundem cu aceeaşi iubire din suflet cu care ei ne înconjoară de fiecare dată la fiecare apariţie.

Ovidiu Komornyk ….. De fiecare dată , îmi vine să strig : locul 1, locul 1, e cel mai bun cantec pe care l-ai oferit până acum , mereu ultimul e cel mai bun , mereu toate câte sunt ale tale – clasice sau albe – versurile , sunt cele mai bune în cruda , neîndurătoarea vină de-a fi ucis şi a ucide . Căci ne ucizi de fiecare dată , cu ultimul cantec , cu viaţa toată în care mori de drag de roşul ce-ţi curge din capilarele fiecărui accord dăruit nouă spre a decide dacă ne lăsăm ucişi sau pe tine lăsându-te ucisă – la rându-ţi – cu mândrie.
Ei , da, e o mândrie studiată în cantecul sufletului tău , pe care-l vedem cu toţii prin voal de veşnică mireasă dar tocmai mândria , ea nu ne lasă să ţi-l atingem .E-un perete de cleştar între tine -poeta- şi noi , spectatorii … pe care-i ridici spre-a te întregi pe tine , nefiindu-ţi îndeajuns, totuşi , niciodată
….”

Alexandra & Radio ArT4U

===========================

Fanclubul Ovidiu Komornyik ii multumeste Alexandrei pentru acest frumos mesaj, pentru gandurile sale de apreciere la adresa artistului nostru de suflet.

Mesajul il puteti gasi la articolul care contine interviul luat de Radio Art4u celor doi artisti ai Casei de productie Ovo Music – Angela Similea si Gabriel Dorobantu.

http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com/2010/06/18/interviuri-acordate-de-catre-angela-similea-si-gabriel-dorobantu-pentru-radio-art4u/#comments


23 iunie 2010

Turneul "De dragul tau" sustinut de Ovidiu Komornyik, Angela Similea si OK Band continua in luna iulie

Ovidiu Komornyik si Angela Similea continua turneul "De dragul tau", in cadrul caruia promoveaza albumul lor de duete cu acelasi nume.

Artistii, acompaniati de trupa OK Band, vor sustine urmatorul concert 100%LIVE, la Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, Sambata 10 iulie 2010, ora.20:00.

Concertul este organizat de Ovo Music, partener media fiind National fm.

Vom reveni cu detalii despre alte locatii, imediat ce vom fi la curent.Urmariti acest blog dedicat lui Ovidiu Komornyik pentru a afla noutatile pe masura ce sunt actualizate.

Mult, mult succes le doreste

FanClub Ovidiu Komornyik

Galerie foto - recital Ovidiu Komornyik si OK Band - Festivalul International de Muzica Usoara George Grigoriu

Dragii nostri, dupa cum stiti Ovidiu Komornyik impreuna cu OK Band au sustinut in 15 Mai 2010, un minunat recital la Festivalul International de Muzica Usoara George Grigoriu de la Braila.

Mirela Chivu, membra alaturata recent FanClubului Ovidiu Komornyik a impartasit cu noi cateva fotografii de la frumosul eveniment, iar noi avem placerea sa va incantam si pe voi cu aceste poze speciale.

Ii multumim Mirelei pentru foto.





Inregistrarea video a recitalului sustinut de Ovidiu Komornyik si OK Band o gasiti aici:
http://ovidiukomornyikfanclub.blogspot.com/2010/05/recital-ovidiu-komornyik-si-ok-band-la.html

FanClub Ovidiu Komornyik

21 iunie 2010

Ovidiu Komornyik si Angela Similea au fost invitatii editiei speciale "Sa v-amintiti duminica" din 20 iunie 2010

Corina Chiriac a avut o editie speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica" in 20 iunie 2010, editie dedicata acestor doi artisti atat de iubiti de public: Ovidiu Komornyik si Angela Similea.
Editia i-a fost dedicata doamnei Angela Similea pentru aniversarea celor 40 de ani de activitate muzicala.


Cu aceasta ocazie telespectatorii emisiunii au aflat ca Ovidiu Komornyik - colegul si totodata producatorul artistei va organiza in aceasta toamna un spectacol aniversar la Sala Palatului, pentru cei 40 de ani de cariera impliniti de Angela Similea.

Ei au fost invitatii Corinei Chiriac in cadrul acestei editii de sarbatoare, dar la randul lor cei doi artisti au avut invitati atat din randul colegilor (Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Aurel Tamas si Gabriel Cotabita) ..dar si o mica parte din fanii care le sunt alaturi neconditionat si le ofera sustinerea lor in semn de recunostinta pentru ceea ce acestia le daruiesc prin muzica.

Inainte de a publica inregistrari cu interpretarile duetelor lor ce se regasesc pe albumul "De dragul tau", dorim sa ii multumim f. mult lui Cristi Banu pentru inregistrarea pusa la dispozitie.

Vizionare placuta sa aveti dragii nostri!


























Celor care doresc sa vizioneze si alte inregistrari din aparitiile tv si concertele acestor doi mari artisti - Ovidiu Komornyik si Angela Similea, ii invitam sa acceseze canalul de youtube dedicat lui Ovidiu Komornyik, administrat de fanclubul sau: http://www.youtube.com/user/ovidiomania


Felicitari Angelei Similea si lui Ovidiu Komornyik! Va iubim! Felicitari Ok Band si nu in ultimul rand felicitari depline doamnei Corina Chiriac pentru promovarea valorilor muzicii romanesti si minunata emisiune cu care ne incanta duminicile!Multumim ca ati ales sa ne bucurati in aceasta editie cu acesti artisti speciali.

FanClub Ovidiu Komornyik

20 iunie 2010

La multi ani, Cecilia!Te iubim!

Chiar daca draga noastra Cecilia isi va sarbatori ziua de nastere maine, 21 Iunie 2010 cand va mai adauga un frumos trandafir in buchetul vietii sale, noi avem placerea sa o sarbatorim de astazi.


Draga Ceci, cu ocazia acestei frumoase aniversari a zilei tale de nastere, FanClubul Ovidiu Komornyik se alatura si de aceasta data tuturor care iti transmit cele mai frumoase si mai calduroase ganduri de sanatate, noroc, fericire, implinirea tuturor dorintelor si fie ca Bunul Dumnezeu sa iti calauzeasca fiecare pas in viata.



LA MULTI ANI, CECILIA! Tot ce e mai bun si mai frumos pe lume iti dorim in viata!


FanClub Ovidiu Komornyik

19 iunie 2010

Interviuri acordate de catre Angela Similea si Gabriel Dorobantu, pentru Radio ArT4U

Artisti ai Casei de productie OVO MUSIC, Angela Similea si respectiv Gabriel Dorobantu au acordat luna aceasta cate un interviu pentru Radio ArT4U.

In cadrul interviului, Angela Similea a vorbit despre albumele sale, experienta vasta in domeniu, colaborarea frumoasa cu Ovo Music, compozitorii binecunoscutelor slagare ale artistei, succesul de care se bucura alaturi de Ovidiu Komornyik, prietenii din lumea muzicii,...un interviu foarte frumos pe care il veti asculta cu drag aici:

http://beta.neogen.ro/audio/view/by/alexia_br/id/670641


Timp de 21 de minute puteti asculta interviul luat artistului GABRIEL DOROBANTU, un artist cu o vasta experienta in domeniu, Gabriel vorbind despre albumul "Izvorul iubirii" lansat recent pe 27 Mai 2010 la Casa de productie Ovo Music. Pe parcursul interviului vorbeste despre album, despre producatorul Ovidiu Komornyik (caruia ii este recunoscator pentrusprijinul acordat cu lansarea acestui album), despre orchestratorul binecunoscut Emanuel Gheorghe (Fisa), despre compozitori,producatori, artisti, public..un interviu deosebit pentru iubitorii de muzica romaneasca!!!

Puteti asculta cu placere interviul lui Gabriel Dorobantu aici:

http://beta.neogen.ro/audio/view/by/alexia_br/id/672055?_cfga=004


Multumim "alexia_br" pentru publicarea acestor doua deosebite interviuri.


FanClub Ovidiu Komornyik

17 iunie 2010

Va reamintim ca Duminica, 20 iunie Ovidiu Komornyik si Angela Similea vor fi invitatii Corinei Chiriac la “Sa v-amintiti duminica”.

Cei doi artisti atat de indragiti de public, sunt invitatii Corinei Chiriac in emisiunea “Sa v-amintiti duminica”, editia speciala care va fi transmisa Duminica 20 iunie 2010, incepand cu ora 13:30.

In cadrul acestei emisiuni, va fi sarbatorita dna.Angela Similea pentru cei 40 de ani de activitate.Alaturi de Ovidiu Komornyik si Angela Similea vor mai fi prezenti invitatii lor: Adrian Daminescu, Gabriel Dorobantu, Aurel Tamas si Gabriel Cotabita.

Totodata in platoul emisiunii vor fi prezenti alaturi de idolii lor si cativa dintre fanii Angelei Similea si respectiv ai lui Ovidiu Komornyik.

Va postam cu drag promo care se difuzeaza pentru acesta editie speciala a emisiunii ce va fi Duminica 20 iunie la ora 13:30.


12 iunie 2010

Monica si Alexandru Anghel au lansat vineri 11 iunie, albumul “On my way”

Fratii Monica si Alexandru Anghel si-au lansat vineri 11 iunie 2010, albumul de coveruri "On my way".Acest album este produs de Ovo Music.

Evenimentul a avut loc in Carrefour Orhideea unde se afla si un stand OK la care puteti gasi albume produse de Ovo Music si parfumuri din colectia "Ok Perfovo" lansate de Ovidiu Komornyik in luna aprilie a anului curent.

Atmosfera la aceasta lansare a fost desebita cum se intampla la toate evenimentele organizate de OVO MUSIC si spre a va convinge completam cu cateva fotografii frumoase precum protagonistii care se regasesc in ele.


Felicitari producatorului OVIDIU Komornyik, fratilor Monica si Alexandru Anghel, intregii echipe care a colaborat in realizarea acestui proiect deosebit si ii dorim lui Alex, MULT, MULT SUCCES in cariera muzicala si nu numai!!

Pe noi cel putin - Fanclubul Ovidiu Komornyik, ne-a convins ieri de talentul sau si merita aprecieri din plin pentru vocea deosebita care o are!!!

Dana, Deea si Nicole

FanClub Ovidiu Komornyik

10 iunie 2010

Va reamintim ca maine, 11 iunie 2010 Ovo Music lanseaza albumul "On my way" al fratilor Monica si Alexandru Anghel

Va reamintim ca maine 11 IUNIE, ora 19:00 fratii MONICA si ALEXANDRU ANGHEL, isi vor lansa in Carrefour Orhideea albumul de coveruri "On my way", produs de OVO MUSIC, casa de discuri ce apartine lui Ovidiu Komornyik.

Cei doi artisti, au fost astazi invitatii lui MADALIN Ionescu la Acces Direct si au promovat evenimentul deosebit care va avea loc maine, respectiv lansarea albumului "On my way".

Alexandru Anghel - Born to be wild

In 20 iunie, National Tv va transmite o editie speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica" dedicata lui Ovidiu Komornyik si Angelei Similea

In 20 iunie, National Tv va transmite o editie speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica".

Aceasta emisiune este dedicata unui duet de exceptie din muzica romaneasca, respectiv unor artisti minunati cum sunt OVIDIU Komornyik si ANGELA Similea.

Cei care i-a acompaniat pe acesti doi mari artisti, pe parcursul intregii emisiunii in interpretarea frumoaselor melodii care se regasesc pe albumul lor de duete "De dragul tau", este binecunoscuta trupa a lui Ovidiu Komornyik, "OK BAND."

Ei au fost invitatii principali ai emisiunii, care la randul lor au avut invitati atat din randul colegilor de breasla, artisti precum: Aurel Tamas, Gabriel Dorobantu, Gabriel Cotabita si Adrian Daminescu ..dar si din randul oamenilor obisnuiti, respectiv cativa dintre fanii Ovidiu Komornyik si Angela Similea, reuniti pentru a demonstra inca o data devotamentul cu care isi sustin neconditionat idolii.

Va atasam cu drag doua fotografii de la finalul filmarii sperand ca v-am convins sa vizionati cu drag aceasta emisiune, pe care noi deja..o asteptam cu nerabdare.


Nu va dezvaluim decat ca a fost o dupa-amiaza minunata pentru care dorim sa multumim tuturor care ne-au acordat aceasta onoare sa fim acolo: Dnei.Florentina Satmari,dnelor. Corina Chiriac si Angela Similea si nu in ultimul rand artistului nostru de suflet - OVIDIU Komornyik.

Va fi o emisiune de exceptie!!Sa nu uitati: 20 IUNIE, National tv, ora 13:30. VIIZONARE PLACUTA!

Dana si Nicole,

FanClub Ovidiu Komornyik


7 iunie 2010

Casa de productie Ovo Music, va invita vineri 11 Iunie, la lansarea albumului "On my way" - Monica si Alexandru Anghel

Casa de producţie OVO MUSIC are onoarea să anunţe lansarea albumului „ON MY WAY” al interpreţilor MONICA ŞI ALEXANDRU ANGHEL .


Am fost foarte surprinsă când Alexandru m-a pus în faţa acestui talent pe care el îl are cu siguranţă, Doamne ajută-i să-şi exprime toate sentimentele şi în muzică aşa cum face şi în pictură „...spune Monica Anghel.


Imaginaţi-vă o finală Champions League Liverpool vs AC Milan fără acea îmbătătoare stare de spirit creată de suporteri prin uralele şi cântecele lor.Exact aşa ar fi viaţa mea fără muzică! Ăsta-i motivul pentru care am ales acest drum”. Alexandru Anghel


Dragi prieteni ai artiştilor, vă invităm vineri 11 iunie 2010, orele 19.00 la CARREFOUR ORHIDEEA unde veţi avea ocazia de a o asculta pe Monica Anghel cântând alături de fratele ei Alexandru Anghel.

Vă aşteptăm cu drag,

Echipa OVO MUSIC

sursa: OVO MUSIC

Ovidiu Komornyik si Angela Similea au fost invitatii lui Andrei Partos, vineri noapte in cadrul emisiunii "Psihologul muzical"

Asa cum se stiu prea bine cu siguranta fanii acestor doi artisti atat de iubiti de public, Ovidiu Komornyik si Angela Similea au iesit in top 3, cei mai iubiti invitati ai emisiunii, votati de catre ascultatorii "Psihologul muzical" 2008.

Foto preluata de pe pagina RRA:

http://www.romania-actualitati.ro/invitati_angela_similea_si_ovidiu_komornyik-14849

Dna. Angela Similea, nu a putut onora invitatia de a reveni in studio in 2009, asa ca revenit Vineri noapte impreuna cu al sau coleg si partener de scena, cu care a impartit de aceasta data si locul pe podium, Ovidiu Komornyik.

Asa cum a declarat dl.Andrei Partos, in articolul postat pe site-ul RRA referitor la aceasta editie, emisiunea a fost un deplin succes, s-au primit peste 210 mesaje din partea ascultatorilor, cu diverse preferinte si sugestii.

Cei care au ascultat online emisiunea au avus sansa sa ii si vada pe invitati pe webcamul din studio-ul emisiunii.

S-a discutat despre proiectele acestor doi artisti care vor urma:

  • continuarea turneului "De dragul tau" in zona Moldovei....(vom anunta locatii exacte imediat ce le vom cunoaste)
  • Cresterea numarului standurilor OK la nivel national, respectiv prin inmultirea punctelor de vanzare pentru colectia de parfumuri lansate de Ovidiu Komornyik "Ok Perfovo" si respectiv albumele produse de Ovo Music, in mall-urile din Timisoara, Iasi, Suceava, Cluj.... (Mai multe detalii despre standurile actuale,la categoria OK Perfovo).
  • Lansarea unui nou album solo al dnei.Angela Similea
  • Urmat de lansarea unui nou album de duete Ovidiu Komornyik si Angela Similea


Pentru a afla si celelalte subiecte discutate in emisiune, puteti asculta inregistrarea emisiunii pe site-ul Radio Romania Actualitati:

http://www.romania-actualitati.ro/invitati_angela_similea_si_ovidiu_komornyik-14849



Felicitari Ovidiu Komornyik!Felicitari dnei.Angela Similea!!

Multumiri dlui.Andrei Partos ca ne-a acordat sansa sa ne bucuram de o noapte alba minunata petrecuta in compania acestor doi mari si minunati artisti!!

FanClub Ovidiu Komornyik

6 iunie 2010

Ovidiu Komornyik si Angela Similea au cantat si incantat, in cadrul unui teledon, sambata 5 Iunie la Gala “Suflet pentru Romania” (video)

Ovidiu Komornyik impreuna cu partenera sa de scena, dna.Angela Similea au participat Sambata 5 Iunie 2010, la teledonul “Gala Suflet pentru Romania“.

Cei doi Artisti, au interpretat doua piese, care se regasesc pe albumul “De dragul tau“ lansat in August 2008, album care poarta acelasi nume cu turneul lor care este plina desfasurare.

Ovidiu Komornyik si Angela Similea – Minunile sunt langa noi

Ovidiu Komornyik si Angela Similea – Ce bine-mi pare


Ganduri frumoase si felicitari pentru Ovidiu K., in urma recitalului sustinut la festivalul George Grigoriu continua sa vina pe adresa fanclubului sau

"Chiar daca ecourile festivalului de muzica usoara George Grigoriu – Braila 2010 s-au stins ,doresc sa va multumesc in mod cordial pentru momentele unice , postarea fotografiei mele si a inregistrarii video a piesei ‘’Maria, Maria’’ pe pagina dvs. web ( unde eu am avut bucuria de a canta partea a doua a referenului dupa prima strofa ) .

Va felicit pentru acest recital extraordinar si pentru muzica dvs. pe care am fredonat-o de la primele pana la ultimele acorduri .

Sper sa ne oferiti un nou prilej de a va reintalni intr-un spectacol alaturi si de doamna Angela Similea ,cu ale carei melodii am crescut .

Cu consideratie ,

Virginia Olaru

Inginer textilist”

=========================

Stimata doamna, FanClubul Ovidiu Komornyik va multumeste frumos pentru mesaj si aceste ganduri pline de caldura si apreciere la adresa artistului nostru de suflet.. Ovidiu Komornyik.
Placerea a fost de partea noastra sa publicam cu drag fotografii si inregistrarea video de la recital, ca de altfel la multe alte aparitii ale artistului nostru drag.Speram sa urmariti in continuare postarile pe blogul dedicat lui Ovidiu, blog actualizat periodic cu noutatile primite de la El.
Va multumim pentru tot.

Tot binele din lume, va doreste:
“OvidioMania”- FanClub Ovidiu Komornyik..

Va mai asteptam cu drag si cu alte ocazii..cu ganduri si impresii la adresa artisului nostru de suflet. Sa fiti convinsa ca mesajul dumneavoastra a ajuns la destinatar, respectiv la artistul nostru drag - Ovidiu Komornyik.

================



5 iunie 2010

Monica Anghel si-a lansat impreuna cu orchestra Mahala Rai Banda, albumul "Lacrima de jar"


Vineri 4 Iunie, marea Artista Monica Anghel a lansat la Galeria Esplanada Cora Pantelimon albumul "Lacrima de jar" produs de Ovo Music.

Pentru inceput vom publica doar cateva fotografii urmand sa revenim cu o relatare detaliata si mai multe materiale..(Fie vom edita aceasta postare pentru a o completa fie vom crea un articol nou..)






Cei care nu ati avut ocazia sa ajungeti la aceasta lansare..dar si cei care ati ajuns si va doriti sa o revedeti pe MONICA ANGHEL, veti avea sansa sa va bucurati de o noua intalnire cu artista, VINERI 11 IUNIE, ora 19:00, in Carrefour Orhideea (in regie), unde artista isi va lansa un album impreuna cu fratele sau, Alexandru Anghel - "On my way".
Vom publica mai multe detalii curand..!!

Lansarea albumului de autor “De dragoste” – Ovidiu Komornyik (video)

Asa cum am promis, ne tinem de cuvant si am revenit cu noi materiale, de la lansarea albumului “De dragoste” care a avut loc in 7 Mai 2010, la Esplanada Cora Pantelimon.











3 iunie 2010

Albumul "Lacrima de jar" - Monica Anghel si orchestra Mahala Rai Banda a aparut impreuna cu revista Felicia, de astazi Joi 3 iunie 2010

Albumul “Lacrimă de jar”, realizat cu OVO Music include 14 melodii, unele dintre ele piese folclorice vechi, printre care “Floare verde matostat”, “Piatră, piatră” şi “Pe uliţa armenească”, dar şi piese noi, compuse de Ionel Tudor şi Temistocle Popa.
De asemenea, muzica pentru trei dintre piesele albumului este semnată de violonistul Aurel Ioniţă, fondatorul Mahala Rai Banda, care semnează, alături de Ionel Tudor, aranjamentele orchestrale. Prima colaborare dintre Monica Anghel şi Mahala Rai Banda, cunoscută melodie lăutărească “Chi bori” se regăseşte şi ea pe acest album.

Una dintre cele mai îndrăgite intreprete din România, Monica Anghel consideră că un un artist adevărat trebuie să aibă mereu un proiect nou.

Un artist adevărat trebuie să apară cu un proiect nou şi să spună ceva, nu să vorbească despre poşete, maşini şi amanţi. Publicul e deja sătul de impostorii care au apărut ca ciupercile după ploaie şi au început să înţeleagă acest lucru şi producătorii“.(Monica Anghel)

Pentru acest an, artista şi-a propus să mai lanseze un album, pe care cântă împreună cu fratele său, Alexandru. Cel mai important eveniment însă este că în luna septembrie va deveni pentru prima oară mămică. „Sinceră să fiu, nu mă mai aşteptam să rămân însărcinată, mai ales că până acum nu am avut bucuria asta niciodată. Consider că este o minune acest lucru care se întâmplă cu mine acum”, a declarat artista pentru Revista Felicia.

Pachetul revista +CD “Lacrimă de jar” este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 3 iunie (numărul 200) a revistei Felicia.


Sursa: http://www.revistafelicia.ro/articol_1007926/lacrima_de_jar_album_inedit_monica_anghel_si_mahala_rai_banda.html

Va reamintim ca lansarea oficiala a acestui album, va avea loc Vineri 4 iunie 2010, ora 19:30 la Galeria Esplanada Cora Pantelimon, unde veti avea ocazia sa va bucurati de un recital de exceptie, sustinut de artista MONICA ANGHEL si orchestra sa MAhala Rai Banda.

1 iunie 2010

Casa de productie Ovo Music, va invita Vineri 4 Iunie, ora 19:30, la lansarea albumului “Lacrima de jar”- Monica Anghel

Casa de producţie OVO MUSIC are onoarea să anunţe lansarea albumului „Lacrimă de jar”, al artistei MONICA ANGHEL, acompaniată de orchestra Mahala Rai Banda.

Fanii îndrăgitei interprete vor regăsi pe acest album 14 melodii lăutăreşti pe muzica lui Ionel Tudor,Temistocle Popa, Aurel Ioniţă şi versurile Andreei Andrei şi ale lui Aurel Ioniţă, acompaniată fiind de orchestra Mahala Rai Banda .

Dragi prieteni ai artistei vă invităm vineri 04 iun
ie 2010, orele 19.30
la ESPLANADA CORA PANTELIMON unde veţi avea ocazia de a o asculta pe Monica Anghel interpretând un alt gen de muzică decât cel cu care ne-a obişnuit până acum .

Vă aşteptăm cu drag,

Ovo Music.