25 februarie 2010

La multi ani, Elena Carstea!

Avem placerea si noi, Fanclubul Ovidiu Komornyik sa ne alaturam tuturor celor care iti transmit cu ocazia zilei de nastere, cele mai sincere si mai calduroase ganduri.

Cu prilejul aniversarii unei frumoase varste, iti dorim sincer, din tot sufletul, multa, multa sanatate, noroc, fericire si fie ca Bunul Dumnezeu sa iti calauzeasca pasii in viata numai cu impliniri pe toate planurile.
Ne bucuram si ne simtim onorate ca avem ocazia sa iti ascultam muzica pentru care iti multumim si prin melodiile tale pretioase, esti mai aproape de noi, cei care iubim atat de mult muzica romaneasca.

A fost o placere deosebita de partea noastra ca am avut ocazia sa fim prezente la lansarea organizata de Ovo Music in luna Decembrie 2009 si speram sa ne bucuram in viitorul apropiat de inca o lansare, asa cum ai spus ca anul asta veti lucra la un nou album.
Mult succes iti dorim si asteptam cu drag finalizarea unui proiect atat de deosebit!

Speram din suflet ca esti bine, iti dorim multa, multa, multa sanatate si sa ai in continuare alaturi de tine numai oameni minunati, sinceri, plini de caldura sufleteasca asemenea tie.

Pentru ca pe 26 Februarie sarbatoresti ziua de nastere, vrem sa fim alaturi de toti prietenii tai care te sarbatoresc, chiar daca esti atat de departe, dar sufleteste aproape, de noi cei care te apreciem si iti iubim muzica.





LA MULTI AN FERICITI SI IMPLINITI Elena, alaturi de toti cei dragi si tot binele din lume!!!

In numele tuturor celor care te apreciaza, iti iubesc muzica, avem placerea sa iti transmitem Elena cele mai sincere si mai calduroase ganduri!

LA MULTI ANI, Elena Carstea!!

Fie ca bunul Dumnezeu sa iti fie alaturi in tot ceea ce faci, sa iti binecuvanteze viata, casa si familia cu multa sanatate, noroc, fericire si numai impliniri si tot ce e mai de pret pe aceasta lume sa fie de partea ta.

Cu sincera apreciere si respect,
FanClub Ovidiu Komornyik.










Pentru cei care nu stiu ce atmosfera minunata a fost la lansarea albumului "Best of Elena Carstea" din 11 Decembrie 2009, pot gasi articolul nostru aici:
http://ovidiukomornyikfanclub.blogspot.com/2009/12/best-of-elena-carstea-o-lansare-cu.html

16 februarie 2010

Ovidiu Komornyik invitat la "Portret de vedeta "- Radio National Fm si National 24 Plus

Astazi 16 Februarie, Ovidiu Komornyik a fost invitatul emisiunii "Portret de vedeta".

S-a mentionat in cadrul emisiunii ca Ovidiu este un invitat foarte cerut in emisiune, acesta fiind si Omul care ii ajuta foarte mult cu muzica..

Artistul a declarat ca este incantat sa ofere sprijinul sau postului de Radio National Fm, cu discurile artistilor romani pe care ii lanseaza si promoveaza.

Emisiunea a inceput cu o scurta introducere biografica a artistului, amintindu-se de primele sale participari la diverse festivaluri si Marele debut la Festivalul Mamaia''90, debut care a avut loc in acelasi timp cu alti mari artisti care au facut cariera.

Ovidiu a amintit de mutarea in Bucuresti, concursul sustinut cu succes la Athene Palace, plecarea in Italia si dorinta sa de a se stabili in Bucuresti.

Ovidiu a mentionat si de ideea sa de a renunta la muzica, din anii 1999, cand a dorit sa deschida o spalatorie auto, dar nu inainte de a lansa un album cu piese compuse de el, dar interpretate de alti mari artisti ai Romaniei, moment in care a lansat albumul "Te-am tradat"  pe care se regaseste si piesa cu acelasi nume, care i-a adus succesul atat de meritat msi l-a convins ca aceasta este vocatia lui.

El s-a declarat mandru de imnul nuntilor "Esti mireasa vietii mele", piesa care i-a consolidat cariera, melodie nascuta la scurt timp dupa "Te-am tradat" care este interpretata de public in concertele sale.

Referitor la relansarea numelor mari din muzica romanesca, la studioul sau de productie, Ovidiu a spus ca el doar i-a readus in atentia publicului, fiind vorba despre artisti care au facut istorie in muzica romaneasca.

Vanzarile albumelor marilor artisti in magazinele de specialitate se bucura de succes, publicul ii iubeste si isi doreste sa ii aiba in casele lor prin intermediul discurilor.

In cei 5 ani de zile, Ovidiu i-a adunat la Ovo Music pe o parte dintre cei mai iubiti artisti ai Romaniei, dand ca exemplu pe doamna Angela Similea alaturi de care lucreaza la un nou album de duete, album care va contine 10 piese si impreuna vor continua turneul de duete atat de mult asteptat de fanii ambilor artisti.

El a amintit si de faptul ca a incercat sa isi invete atat artistii sai cat si chiar fanclubul care ii poarta numele, sa fie unit, sa sprijine toti artistii care sunt promovati sub egida Ovo Music si sa inteleaga ca nu exista concurenta si orgoliu intre ei.

Despre turneul care urmeaza sa aiba loc incepand cu aceasta primavara, Ovidiu a mentionat ca va fi sustinut 100 % live  impreuna cu trupa sa, echipa formata din aproximativ 12 persoane pe scena.

Denis, realizatorul emisiunii a fost surprins mai mult decat placut de numarul mare de telefoane si de "chimia dintre artist si public" dupa cum a spus chiar acesta.

Ovidiu a spus si povestea piesei atat de iubite de public "Maria, Maria".Acesta trebuia sa mai aiba o piesa pe disc si era invitat la ziua unei prietene pe care o chema Maria, nefiind hotarat ce sa ii daruiasca, artistul i-a scris acesteia piesa cu acelasi nume.

La sfarsitul lunii aprilie, spera sa lanseze acest album de duete cu Angela Similea, un album asteptat de fanii ambilor artisti, lansare urmata de turneul de promovare.

Ovidiu a anuntat in premiera si de marea surpriza care o pregateste fanilor sai si nu numai.In aceasta primavara, la inceputul lunii Martie, lansarea parfumului "O.K", numele provenind de la "Ovidiu Komornyik", parfumul "O.K" fiind destinat atat femeilor cat si barbatilor, care se va comercializa in anumite puncte alaturi de muzica produsa de Ovo Music.

Au fost foarte multe telefoane primite in direct, din diferite zone ale tarii, toate insotite de mesaje foarte frumoase la adresa lui Ovidiu, astfel inca o data s-a demonstrat ca Ovidiu Komornyik este foarte iubit de public si apreciat pentru minunata sa activitate profesionala.

Felicitari Ovidiu, sincere felicitari din partea

FanClubului Ovidiu Komornyik.

  • Multumim echipei National Fm, pentru aceasta deosebita surpriza, de a il invita pe artistul nostru drag.

15 februarie 2010

Marti 16 Februarie 2010, Ovidiu Komornyik este invitat la "Portret de vedeta"


Inca o surpriza pentru fanii lui Ovidiu Komornyik.Acestia au ocazia sa se bucura inca o data de prezenta artistului lor preferat la radio si in acelasi timp la televizor.


Marti 16 Februarie, Ovidiu Komornyik este invitat la "Portret de vedeta" la Radio National Fm. 

Emisiunea incepe la ora 12:00 si se transmite de la aceeasi ora - 12:00, la televizor  pe National24 Plus.


Multumim lui Esme pentru pretioasa informatie.

Ovidiu Komornyik este nominalizat la Premiile muzicale Radio România Actualităţi 2010

Cea de a VIII-a ediţie a Galei Premiile Muzicale Radio România Actualităţi va avea loc duminică 14 martie 2010, la Sala Radio, ora 18,30.

Ovidiu Komornyik  este nominalizat la categoria: "Cel mai bun interpret" alaturi de Mihai Trăistariu, Tony Tomas, Şt. Banică si Laurenţiu Duţă.

Lista completa a nominalizarilor o gasiti aici:

http://www.romania-actualitati.ro/premiile_muzicale_radio_romania_actualitati_2010-9434

Il felicitam din suflet pe Ovidiu pentru ca se numara printre cei mai buni interpreti, conform selectiei facute de catre Radio Romania.

Mult succes ii dorim si pentru noi, chiar daca stie, ii reamintim ca pentru noi El este si va ramane CEL MAI BUN!

14 februarie 2010

Biletele pentru Spectacolul aniversar al lui Florin Piersic sunt deja in vanzare

Dragii nostri, am promis ca revenim cu detalii, iata ca o facem.

Va informam ca deja sunt in vanzare biletele pentru spectacolul "50 de ani de activitate- Florin Piersic", care va avea loc in 23 Martie 2010, ora 19:00 la Sala Palatului din Bucuresti.


Asa cum v-am anuntat, alaturi de celelalte mari nume ale scenei muzicale, teatrului si filmului romanesc, va fi pentru a il sarbatori pe Florin Piersic (artist al Casei de productie Ovo Music )  si artistul nostru preferat - Ovidiu Komornyik.


Pentru ca detaliile pe care vi le oferim sa fie complete, va anuntam si preturile biletelor la acest spectacol special:

BILETE DISPONIBILE
SECTOR A CAT I - 120 LEI
SECTOR A CAT II - 100 LEI
SECTOR F CAT III - 80 LEI
SECTOR J CAT IV - 60 LEI
SECTOR L CAT V - 40 LEI

Il sarbatoresc pe Marele Artist Florin Piersic:

Stela Popescu, Nae Lazarescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu Bitanescu, Mirabela Dauer, Ileana Stana Ionescu, Raul,  Margareta Paslaru, Dumitru Farcas, Emilia Popescu, Dorel Visan, Madalina Manole, Andra, Szoby Czeh, Octavian Ursulescu, Ovidiu Komornyik, Corina Chiriac, O.K. Band, Nicolae Caragea, Jean Constantin, Fantasy Band.

O viata si o cariera povestite de: Mihaela Radulescu -amfitrionul serii.

"Să nu uitaţi că există un actor în România, un om pe care îl cheamă Florin Piersic şi care o să fie nu numai prieten, ci omul care de oriunde din orice loc va răspunde prezent" (Florin Piersic - Jurnalul Naţional)

Sursa: http://www.ticketstore.ro/84-bilete-aniversarea-lui-florin-piersic.html

de unde puteti urmari si numarul biletelor disponibile.



Ovidiu Komornyik invitat la "Sa v-amintiti duminica" - editia speciala din 14 Februarie .

Duminica 14 Februarie2010 , Ovidiu Komornyik a fost invitatul Corinei Chiriac in emisiunea "Sa v-amintiti duminica", editia speciala de "Valentine's Day".

Si de aceasta data, cuvintele au fost la superlativ, din partea Corinei Chiriac la adresa lui Ovidiu.

Artistul a venit in emisiune, insotit de trupa sa,(in varianta restransa)  care l-a acompaniat instrumental.

Ovidiu a interpretat trei piese: "Vreau sa zbor", "Maria, Maria" si "Iarta-ma", de cea din urma care a fost si genericul serialului "Fetele marinarului" a mentionat Ovidiu ca este interpretata in intregime de catre publicul sau in spectacole, astfel se bucura de un mare succes.''

Sincere felicitari lui Ovidiu Komornyik si minunatei sale trupe pentru prestatia deosebita din aceasta editie speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica".

Multumim frumos doamnei Corina Chiriac pentru ca ne-a acordat posibilitatea de a ne bucura inca o data de prezenta in emisiune a artistului nostru preferat - Ovidiu Komornyik.

Va multumim stimata doamna!!

FanClub Ovidiu Komornyik

Carmen Radulescu - invitata la " Sa v-amintiti duminica" - 14 Februarie 2010

Carmen Radulescu, binecunoscuta artista, care si inregistreaza piesele la Casa de Productie Ovo Music, a fost invitata la "Sa v-amintiti duminica" in editia speciala din data de 14 Februarie 2010.

Artista inainte de a interpreta cele doua piese a mentionat ca si ea colaboreaza cu Ovidiu Komornyik pregatind pentru fanii surprize.

Carmen Radulescu - Nu stiu 

Carmen Radulescu - Vise uitate

Ovidiu Komornyik il va sarbatori pe Florin Piersic,pentru cei 50 de ani de activitate, in spectacolul aniversar “Hoinarind printre amintiri”

Marele artist Florin Piersic isi va sarbatori cei 50 de ani de activitate, pe scena, asa cum ne-a si obisnuit dintotdeauna.
Acesta va marca marele eveniment printr-un spectacol aniversar, care va avea loc Marti 23 Aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, fiind urmat si de un alt spectacol la Cluj.

Spectacol aniversar pentru cei 50 de ani de activitate ai celui mai iubit artist roman, este intitulat asemenea albumului sau muzical “Hoinarind printre amintiri”, produs de Ovo Music si lansat in luna Septembrie 2009.



Sa nu uitati ca exista un actor in Romania, un om pe care il cheama Florin Piersic si care o sa fie nu numai prieten, ci omul care de oriunde, din orice loc va raspunde prezent” – a declarat Florin Piersic.

Hoinarind printre amintiri” se va constitui intr-un lant de memorii, dar si surprize, pe care prietenii sai de suflet, nume mari din lumea muzicii, teatrului, a filmului romanesc, sau chiar oamenii simpli care i-au taiat calea vietii vor sa i le daruiasca pe parcursul a patru ore, intr-un cadru deosebit de fastuos, pe 23 Martie la Sala Palatului.

Vor fi prezente personalitati precum Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Draga Olteanu Matei, Nae Lazarescu, Vasile Murariu, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitaneascu, Jean Constantin, Dorel Visan, Emilia Popescu, Corina Chiriac, Nicolae Caragea, Fantasy Band, Dumitru Farcas, Monica Anghel, Ovidiu Komornyik, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Andra, Octavian Ursulescu, Szoby Czeh, Baletul Teatrului de Revista Constantin Tanase si alte participari surpriza.

Acestia, alaturi de Mihaela Radulescu, in calitate de amfitrion, il vor purta pe actor printre zeci de povesti minunate desprinse chiar din magnifica sa viata.

Anul trecut, in septembrie, Florin Piersic a lansat albumul `Hoinarind Printre Amintiri`, produs de Ovo Music, album pe care il puteti achizitiona din magazinele de specialitate.
======================================
Partial sursa preluare informatii:
http://www.bestmusic.ro/stiri-articole/Florin_Piersic_spectacolul_vietii_Hoinarind_printre_amintiri-aid-80416-l-1
====================================
In masura in care vom intra in posesia mai multor detalii va vom tine la curent cu mare placere.

13 februarie 2010

Gabriel Cotabita a lansat Vineri 12 Februarie 2010 albumul "Farame de tandrete" produs de Ovo Music.

Evenimentul a avut loc la Galeria Esplanada Cora Pantelimon, la ora 18:30, Gabriel s-a lasat putin asteptat datorita cunoscutei probleme a traficului si astfel lansarea a inceput cu o scurta intarziere, de cateva minute.

Primul care a urcat pe scena pentru a introduce evenimentul, a fost producatorul acestui album - OVIDIU Komornyik.

Acesta l-a invitat pe scena pe Gabriel Cotabita care tocmai isi lansa albumul si pe binecunoscutul Om de Radio, din partea Radio Romania Actualitati - Florin Silviu Ursulescu.

Domnul Florin Silviu Ursulescu a vorbit foarte frumos despre cei doi artisti care ii erau alaturi pe scena, de Ovidiu Komornyik si despre artistul caruia ii lansa acesta albumul - Gabriel Cotabita.

Lansarea a continuat cu un recital de trei piese interpretate de catre Gabriel Cotabita.

Gabriel Cotabita - Ce mai faci

Gabriel Cotabita - Raiul e pe pamant

Gabriel Cotabita - Prima iubire si ultima

Dupa recital a urmat mult asteptata sesiune de autografe si fotografii, moment in care fanii artistului s-au putut bucura ca au ocazia sa ramana cu o frumoasa amintire de la acest eveniment.


Atmosfera a fost deosebita, ca de altfel la toate lansarile Ovo Music.

Felicitari intregii echipe Ovo Music, felicitari lui Gabriel Cotabita si nu in ultimul rand sincere felicitari si  mult succes in continuare ii dorim producatorului Ovidiu Komornyik.

In numele FanClubului Ovidiu Komornyik, semneaza cu mare drag, 

Deea si Nicole 

- prezente la acest eveniment pentru a isi sustine artistul preferat- producatorul acestui album - Ovidiu Komornyik.

11 februarie 2010

Duminica 14 Februarie, Ovidiu Komornyik este invitat la "Sa v-amintiti duminica" - National tv.

Va era dor de o aparitie tv a lui Ovidiu Komornyik?Noua da, asa ca avem placerea sa impartasim cu voi o veste mai mult decat buna.

Duminica, 14 Februarie 2010, va puteti bucura de prezenta lui Ovidiu Komornyik in emisiunea "Sa v-amintiti duminica" difuzata de National tv, incepand cu ora 13:30.


"14 februarie! O sarbatoare asteptata de toti indragostitii, un prilej de a petrece ziua intr-un mod cat mai placut, alaturi de persoana iubita. Corina Chiriac este cea care se pricepe cel mai bine sa sarbatoreasca, pentru ca toata viata si-a dedicat-o muzicii si bunei-dispozitii. Asa ca duminica, de la ora 13.30, sunteti asteptati sa petreceti o dupa-amiaza relaxanta si plina de iubire impreuna cu: Ovidiu Komornyik, Carmen Radulescu, Andra si Adi Cristescu, Anne`s, Keo, Distinto, Rallsa, Lucia Dumitrescu, Catalin Josan, Alexa."


sursa: Nationaltv.ro


10 februarie 2010

Fărâme de tandreţe. (Povestea albumului care va fi lansat vineri la Esplanada Cora Pantelimon)

"De data asta nu mi se mai pare, chiar aşa este: sunt tentat să scriu aici numai dacă se întâmplă ceva deosebit pentru mine!
Sigur acum aş putea să vă povestesc despre multe, dar pentru că sunt în apropierea unui moment important pentru cariera mea, am să mă refer la „geneza” albumuluiFărâme de tandreţe”.

Am declarat într-un interviu, apreciat se pare, că memoria noastră este selectivă şi, deşi trec ani de zile, pentru noi unele momente din trecut ne par că s-au petrecut doar cu câteva luni în urmă. Şi, uite-aşa, te trezeşti că au trecut zeci de ani, care pentru tine sunt compresaţi la câteva evenimente şi amintiri care îţi umplu doar spaţiul unui an, hai doi! Ce iluzie amară! Vremea trece inexorabil!Aşa se face că, deşi au fost înregistrate cu 20 de ani în urmă, cântecele mele de succes mi-au rămas proaspete în memorie şi, deşi mi s-a propus asta, nu am socotit că ar fi cazul să scot vreo compilaţie până acum. Am adunat la un moment dat o colecţie de cîntece pe ceva ce s-a numit BEST OF 1986 – 2000, dar a fost făcută exclusiv pentru uzul celor „înrăiţi”, care a rămas strict însă la acest nivel.

Când am văzut afluenţa pe piaţă a compilaţiilor cu această titulatură ale unor artişti care, să mă ierte Dumnezeu, dacă au avut un „şlagăr” a fost mult, m-am înfiorat şi am zis că nu vreau să mă amestec în această colcăială. Aveam un proiect viu, VH2, care, iată, funcţionează la un nivel de „awareness” de invidiat, şi mi-am spus că nu are rost să mă aşez pe aceeaşi treaptă.Şi am asistat amuzat la toate frământările showbiz-ului românesc.
\
Fiind implicat 10 ani în festivalul Callatis, dintre care vreo 8 oficial, director artistic, am avut parte de o verificare la rece a pretenţiilor în comparaţie cu capacităţile muzicale reale ale artiştilor români la modă, cei care-şi dispută titlurile de „cel mai bun…” la „n” categorii. Hmmm! Asta e altă discuţie!Însă, de câţiva ani, începuse să apară o presiune asupra mea din partea „publicului”! (Asta e echivalentă cu „lumea vorbeşte”, când, de fapt, lumea se reduce la cei câţiva vecini de la bloc, care sunt TOATĂ lumea noastră !) Din cele mai neaşteptate direcţii a venit întrebarea : „ce faci cu piesele tale?” şi asta din ce în ce mai des!Aşa că, tot gândindu-mă, dacă e oportun, dacă e bine sau nu, am ajuns de Crăciun în 2009.

Şi, în seara zilei de 26 decembrie, am avut revelaţia în timpul unei discuţii cu o prietenă, una dintre cele care mă tot presa cu piesele vechi: refac „Prima iubire şi ultima” şi scot un disc cu piese de dragoste în perioada dintre Sf. Valentin (de America) şi 8 martie (de ziua mondială a femeii).Zis şi făcut! L-am sunat pe Andrei Kerestely, cu care am lucrat atâtea lucruri împreună şi am aranjat să intrăm în studiou după 1 ianuarie şi m-am apucat să fac selecţia. Aici a fost mai greu!A fost o adevărată călătorie pe bulevardul amintirilor! Şi, încercând să asociez cântecele respective cu etaloane temporale, am descoperit că a trecut atâta vreme încât, este evident că, o întreagă generaţie nu ştie nimic despre aceste piese! Şi eu care credeam că totul e de la sine înţeles, cunoscut şi aş deveni cel puţin obraznic readucând în atenţia oamenilor cântecele respective. Cât de „rătăcit” în tunelul timpului eram!Nefiind o compilaţie Best of, am putut alege ce cântece dragoste vroiam eu, chiar mai puţin cunoscute. Aşa la o primă adunare, au ieşit vreo 35… şi nici atunci lista nu era exhaustivă, dar evident erau prea multe! Am hotărât că la sfârşitul anului, cel mai târziu începutul lui 2011 să scot „the real best of” şi aşa am mai curăţat lista. Urma titlul!Discul face parte din categoria „A Love Songs Collection”, dar asta e mai mult ca subtitlu şi în niciun caz în engleză. De la „Bucăţele de iubire” prin „Crâmpeie de tandreţe” am ajuns în altă seară la cel de acum : ”Fărâme de tandreţe”.


Aşa au rămas afară piese de dragoste ca: Noapte albastră, Încearcă, Dă-mi o şansă, Să nu ne spunem adio, Fără iubire, Doi navigatori, ş.a. Cei care le aşteptau pe acestea şi Ave Maria, Voice From Above, Cântecul şomerului, Convenţional, Simplu trecător, mai aşteaptă până la "Best of"!
Va fi greu şi atunci cu selecţia pentru că, asta e, sunt cântăreţul cu cele mai multe piese premiate la festivalul de la Mamaia. Poate premiile nu înseamnă mare lucru, dar întâmplător, multe dintre ele au făcut bucuria a zeci de mii de români! (Vedeţi că nu am pretenţia ca sunt peste 5 milioane!!)

Vreau să vă spun că m-a bucurat promptitudinea redacţiei revistei Felicia în a se asocia cu proiectul, că mi-a făcut o deosebită plăcere faptul că mi s-a reconfirmat caracterul uman deosebit al lui Ovidiu Komornyik care a produs CD-ul propriu-zis şi că îmi doresc să vă bucuraţi de muzica aleasă.Nu e o colecţie de balade, ci de momente diferite din epopea iubirii, de la superficialitate la disperarea conştientizării sentimentelor, de la fericire la dezamăgire, toate sunt rupte din viaţă, din poveştile fiecăruia dintre noi.

Cu un surâs şi cu multe fărâme de tandreţe
VSDNVV
Gabriel Cotabiţă. "

Sursa articol: http://mihaibendeac.ro/gabi_cotabita/2010/02/10/farame-de-tandrete.html

Blogul lui Mihai Bendeac - unde postează de obicei Gabriel Cotabiţă.

Ovo Music şi Revista Felicia vă oferă Joi 11 Februarie albumul "Fărâme de tandreţe" - Gabriel Cotabiţă

Din 11 februarie, Revista Felicia şi Casa de discuri Ovo Music vă dăruiesc “Fărâme de tandreţe”, o minunată selecţie de cântece de dragoste marca Gabriel Cotabiţă.


Albumul include şlagărele care l-au făcut celebru pe Gabriel Cotabiţă - “Domnişoară nu pleca”, “Prizonier”, “Nu-ţi spun adio”, dar şi melodii care nu au fost niciodată imprimate pe un disc, cum ar fi “Balada timidului etern”, a lui Andrei Kerestely, cu care a câştigat trofeul Mamaia în 1998. Melodia ce defineşte discul este o variantă reorchestrată a altui şlagăr extraordinar lansat de Cotabiţă, “Prima iubire şi ultima” a lui Horia Moculescu“.

Am dat la o parte poveştile despre “despărţire”, cele încărcate cu prea multă durere, cele despre singurătate şi multe altele...şi aşa a rămas ceea ce veţi asculta! Nu vă pot pune la dispoziţie toată tandreţea mea, tot ce am putut să vă dau sunt doar “fărâme de tandreţe! Pentru a o întregi, mai rămâne să adăugaţi şi ceva din voi“, este îndemnul adresat de Gabriel Cotabiţă cititorilor Revistei Felicia.


Pachetul revista + CD “Fărâme de tandreţe” este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 11 februarie (numarul 184) a revistei Felicia.

Sursa articol: Revista Felicia

.......................................................................................................................................

Va reamintim ca Vineri 12 Februarie 2010, ora 18:30 - Gabriel Cotabita isi va lansa albumul "Farame de tandrete" la Galeria Esplanada - Cora Pantelimon din Bucuresti.


5 februarie 2010

Casa de producţie OVO MUSIC va invita Vineri 12 Februarie, la lansarea albumului "Fărâme de tandreţe" - Gabriel Cotabita

Casa de producţie OVO MUSIC are onoarea să anunţe lansarea albumului „FĂRÂME DE TANDREŢE” al lui GABRIEL COTABIŢĂ.


Dragi prieteni ai artistului vă invităm vineri 12 Februarie 2010, orele 18.30 la ESPLANADA CORA PANTELIMON unde veţi avea ocazia să-l revedeţi pe Gabriel Cotabiţă reamintindu-vă o parte din cele mai frumoase melodii , pentru că aşa cum spune el :

Nu mi-am propus să fac o compilaţie cu cele mai bune cântece pe care le-am înregistrat. Pentru că, de fapt, toate au fost şi sunt frumoase. Sunt un interpret norocos, am avut parte de creaţii minunate. Nu eram hotărât ce piese să aleg, aşa că, am scris titluri, am întrebat în dreapta şi-n stânga şi… s-au strâns prea multe! Am dat la o parte poveştile despre “despărţire”, cele încărcate cu prea multă durere, cele despre singurătate şi multe altele… şi aşa a rămas ceea ce veţi asculta!Toate au câte ceva în comun… sunt cântece despre dragoste şi stările pe care aceasta le creează, sunt poveşti adevărate, instantanee de viaţă, de trăiri universal valabile. ” - Gabriel Cotabita.

Sursa: OVO MUSIC.

1 februarie 2010

La multi ani OvidioMania!Acest blog dedicat lui Ovidiu Komornyik implineste astazi 1an.

Se pare ca suntem intr-o frumoasa perioada a aniversarilor.Pe 29 Ianuarie a fost un dublu eveniment deosebit: ziua de nastere a lui Ovidiu K. si implinirea unui an de "OvidioMania".

Dar, iata ca aniversarile continua pe acest blog.Dragii nostri, vizitatori mai mult sau mai putin fideli ai acestui blog..avem placerea sa impartasim cu voi bucuria unui an de blog.

Astazi acest blog implineste 1 an.Un an de ganduri adunate cu drag din suflet de fan pentru Ovidiu Komornyik.

Un an de povesti si amintiri relatate cu mari emotii, dar care si-au gasit locul aici, un an de activitate online pentru a oferi si celorlalti care iubesc muzica lui Ovidiu Komornyik sa se bucure de noutatile care le aducem aici ori de cate ori avem ocazia despre artistul nostru drag.

La multi ani bloguletul nostru drag, cel care ne-a ascultat toate gandurile si povestile si le pastreaza cu atata grija.La multi ani Ovidiu Komornyik si FanClubului sau si sa va bucurati mult timp inainte unii de altii.

Multumim tuturor celor care ne viziteaza aceasta pagina din dorinta de a afla noutati despre Ovidiu Komornyik si artistii Casei sale de productie, constatam cu placere ca sunteti tot mai multi cei care reveniti cu drag pe aceasta pagina, ceea ce ne bucura enorm.Multumim.

LA MULTI ANI, OvidioMania!!!




FanClub Ovidiu Komornyik

29 Ianuarie o zi speciala pentru Ovidiu Komornyik, dar si pentru FanClubul sau. Am fost si de aceasta data aproape...

ineri 29 Ianuarie 2010 Ovidiu Komornyik a implinit frumoasa varsta de 41 ani.Artistul totodata in acest an implineste 20 de ani de cariera, asa ca avem onoarea sa declaram ca ne simtim onorate sa ii fim "aproape". 

Astfel ca in numele FanClubului Ovidiu Komornyik ne-am prezentat doua dintre noi la studioul Ovo Music pentru a ii darui lui Ovidiu surpriza pregatita cu atata suflet din timp, pentru aceasta zi speciala asteptata de noi cu drag.

Placut surprins speram noi ..de aceasta vizita probabil neasteptata, Ovidiu a deschis cu placere cadoul si astfel a avut onoarea sa primeasca prima sa carte personalizata, care a fost lucrata cu drag din suflet doar pentru el.

Cartea "Ovidiu Komornyik - Ganduri de Fanclub" este prima carte scrisa care ii este dedicata in totalitate, personalizata cu fotografia sa pe fiecare pagina, foarte frumos lucrata(inramata) si continand ganduri sincere..ale fetelor din FanClub care au colaborat pentru realizarea acestui dar pretios.Tot cu aceasta ocazie speciala, aniversarea zilei sale de nastere - Ovidiu a primit si trofeul "No.1" care ii demonstreaza cat este de pretuit de catre Fanclubul sau.
Mesajul inscriptionat pe acest trofeu fiind "Pentru cel care este numarul 1 in muzica sufletelor noastre", semnat de catre FanClub Ovidiu Komornyik.

Suntem foarte bucuroase ca am reusit sa finalizam cu succes acest plan deosebit.
Dorim sa multumim tuturor complicilor nostri si in mod deosebit ii multumim pentru colaborare Dianei Lazarescu - asistenta lui Ovidiu pentru amabilitatea cu care ne-a ajutat in realizarea acestei surprize.
Un slide cu fotografii de la aceasta sarbatoare speciala!!


FanClub Ovidiu Komornyik.

Pas cu pas - strategia pregatirii surprizei pentru ziua lui Ovidiu Komornyik de catre FanClubul sau

Sfarsit de Noiembrie - Realizam ca in mai putin de 2 luni venea ziua de nastere a lui Ovidiu K. si incepem sa ne consultam pentru surpriza pe care doream sa o pregatim pentru Ovidiu. Ne anuntam prin intermediul e-mailurilor si verificam raspunsurile celor care doresc sa colaboreze si in ce masura…

Decembrie – apar primele idei, propuneri...

Initial lista a fost lunga si treptat am inceput sa eliminam pentru a ramane la alegerea celui mai special cadou pentru artistul nostru drag – Ovidiu Komornyik.
Prima idee a fost o carte si un trofeu, ambele personalizate evident…dar dupa ele au urmat si alte idei, insa acestea fiind cele mai speciale au ramas in picioare.
Incepem sa ne interesam pentru atat pentru carte cat si pentru trofeu, asta inca din luna Decembrie 2009, tipografiile accepta sa ne serveasca dar cu conditia sa comandam tiraj mare… Ups.. ce sa facem cu ele? Noi doream doar una pentru el…asa ca a picat aceasta idee.
Cautam prin magazine de cadouri personalizate, sunt cateva idei de obiecte personalizate dar nu ce doream noi, stiu ..suntem pretentioase.., cautam si pe internet, verificam toate site-urile posibile care se ocupa cu asa ceva… si aici ne este greu sa ne hotaram nu eram prea multumite de oferta.

In cele din urma, dupa seri la rand de consultari prin telefon si e-mail intre noi fetele care am decis sa pregatim aceasta surpriza, ne gandim la o varianta care ramane secreta caci nu dorim sa vindem si altora pontul nostru.
Ne apucam sa adunam textul pentru carte, alegem cele mai deosebite ganduri de pe blogul dedicat lui Ovidiu Komornyik in cele 11 luni de existenta - Februarie – Decembrie.
Fetele scriu niste ganduri..mai mult sau mai putin fiecare..cum au preferat, totodata …adunam o scurta poveste despre FanClubul Ovidiu Komornyik inca de la infiintare pana in prezent. Prima poveste relatata de Dumi – initiatoarea FanClubului, iar a doua - o alta poveste scrisa in viziunea lui Nicole.

Trec si sarbatorile si ne trezim ca ajungem in Ianuarie 2010, deja incepem sa ne ingrijoram ca nu vom avea timp, deoarece stiam ca imediat dupa Anul Nou vom incepe Sesiunea de Examene – cele care suntem studente, unele dintre noi pe deasupra avem si serviciu…
Vorbeam aproape in fiecare seara…pe aceasta tema, minute in sir fie telefonic fie prin intermediul internetului (e-mail sau messenger..) si se pare ca spiritul de echipa ce ne uneste pentru a ii fi aproape lui Ovidiu Komornyik a fost cel care ne-a ajutat si de aceasta data.
Numaram zilele…, daca ziua lui este pe 29 Ianuarie, calculam in asa fel ca sa avem cartea cel tarziu pe 25 Ianuarie, sa lasam o marja de eroare de 3-4 zile.

Ne punem serios pe treaba in ceea ce priveste scrierea cartii, adunatul articolelor, adaugarea diacriticelor apoi.. de… trebuia sa fie o carte in adevaratul sens al cuvantului, doar suntem ambitioase si nu acceptam jumatati de masura…dar chiar si asa ..se pare ca nu am reusit sa atingem poate chiar perfectiunea..cum ne-am fi dorit.

In perioada 10-15 Ianuarie, articolele se aduna, unele mai vechi, proprii ganduri – amintiri pastrate pe blog, altele noi, ganduri care demonstreaza sentimentele noastre de apreciere, recunostinta si respect fara de Ovidiu Komornyik si muzica sa minunata.
Intr-o singura noapte aproape…toate sunt asezate intr-o ordine logica, gen pe capitole si totul e aproape gata.

Am uitat sa mentionam ca in perioada 7-15 Ianuarie apelam la sursele de ajutor, mai exact la complici pentru a aduna mesaje din partea personalitatilor, pentru Ovidiu Komornyik.(jurnalisti de radio, televiziune si colegii sai de breasla- cativa artisti pe care am reusit sa ii contactam.).Le multumim din suflet pe aceasta cale inca o data cu profunda recunostinta pentru amabilitatea cu care au colaborat, ceea ce ne determina sa avem incredere poate si alta data in ei, caci ne-au demonstrat cat de deschisi si totodata uniti sunt spre deosebire de multi “artisti” mai recent lansati.

Putin dupa jumatatea lunii toate articolele sunt stranse intr-un folder, frumos ordonate si astfel se face comanda, dar cu mentiunea ca cel tarziu pe 24 Ianuarie sa fie gata, mentiune de care spre norocul nostru s-a tinut cont si cartea a ajuns la destinatia celeii care facuse comanda chiar in data de 22 Ianuarie.

In perioada cat cartea era in procesare s-a comandat si un trofeu personalizat de sticla acrilica pentru artistul nostru de suflet – Ovidiu Komornyik. Cum ce trofeu? Ce se putea altceva..decat un trofeu care sa simbolizeze ceea ce el reprezinta pentru noi , ca este numarul 1, mesaj folosit si la inscriptionarea pe trofeu “Pentru cel care este numarul 1 in muzica sufletelor noastre” – semnat FanClub Ovidiu Komornyik.
In weekendul 23- 24 Ianuarie eram in posesia acestor doua obiecte atat de speciale, achizitionate pentru a ii face o surpriza pe merit lui Ovidiu..Dar…lipsea ceva…. felicitarea adica.Incepem sa cautam o felicitare, neaparat cu tema muzicala, asa ca nu era tocmai simplu…dar si de aceasta data norocul a fost de partea noastra.

Odata ce totul era pregatit asteptam cu emotie ziua speciala de Vineri 29 Ianuarie in care sa ii putem darui lui Ovidiu aceasta frumoasa surpriza in care am pus atata suflet doar pentru a ii demonstra lui inca o data originalitatea care ne caracterizeaza si respectul, aprecierea , recunostinta si devotamentul care il purtam pentru El – Artistul si Omul care este in spatele acestui nume deosebit – Ovidiu Komornyik.

In aceste ultime zile ne-am tot consultat cine sa mearga la Ovo Music – Studioul sau de Productie pentru a ii face aceasta surpriza deosebita si in cele din urma au ajuns Dana si respectiv Nicole, fiind singurele carora timpul le-a permis sa rezerve aceasta intalnire frumoasa.

Mulţumim complicilor, care ne-au ajutat în realizarea acestei frumoase surprize: Diana Lazarescu (asistenta lui Ovidiu K.), Simona Duţescu, Ioanei Matfeev, Selena – administrator forum NewLady, jurnaliştilor şi artiştilor:

Titus Andrei Andrei Partoş, Simona Gherghe, Tatiana Solomon, Dan Negru, Zoia Alecu, Anastasia Lazariuc, Carmen Trandafir, Angela Similea, Gabriel Dorobanţu, Ella şi Cornel Verban, Adrian Enache şi Adrian Daminescu.