29 ianuarie 2010

Ovidiu Komornyik împlineşte astăzi 41 de ani

Îndrăgitul interpret şi compozitor Ovidiu Komornyik împlineşte astăzi 41 de ani şi a declarat, cu această ocazie, că îşi doreşte să facă şi în continuare "lucruri frumoase" pentru publicul din România.



"Acum România trece printr-o perioadă un pic mai dificilă. Sperăm să vină vremuri mai bune şi să putem să facem lucruri frumoase, fiindcă publicul românesc are nevoie de hrană spirituală, mai ales în situaţia în care ne aflăm, marea majoritate dintre noi trăim clipele grele pe care le ştim cu toţii", a spus Ovidiu Komornyik.
Compozitorul a adăugat că îşi doreşte ca împreună cu Angela Similea să finalizeze un nou album pe care să-l scoată în primăvară.
"Acum pregătesc, împreună cu Angela Similea, mai multe melodii care vor completa un album drag nouă şi care vrem să apară în primăvara acestui an", a declarat Komornyik.
Ovidiu Komorniyk s-a născut pe 29 ianuarie 1969, în municipiul Dej, judeţul Cluj.
El a debutat în activitatea muzicală în 1988, fiind angajat la Teatrul de Revistă din Deva ca solist vocal. În 1990, a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a urcat pe scena laureaţilor alături de Laura Stoica, iar în 1991, a primit Premiul Festivalului Internaţional Bucureşti la secţiunea "Interpretare".
Primul album semnat Ovidiu Komornyik a fost lansat în 1998, fiind intitulat "Te iubesc tot mai mult", conţinând piese compuse de Dan Teodorescu, Dumitru Lupu, Dragoş Docan


sursa articol: Libertatea.ro

Mesajele personalitatilor pentru Ovidiu Komornyik, cu ocazia zilei sale de nastere.

Titus Andrei :
„Ovidiu Komornyik merită felicitările noastre pentru că în calitatea sa de producător a dezmorţit muzica uşoară românească. Este omul care a încurajat vedetele muzicii româneşti să lanseze albume şi asta nu e puţin lucru.Datorită lui fanii muzicii româneşti pot cumpăra acum albumele Angelei Similea, Elenei Cârstea, ale lui Adrian Enache, Daniel Iordăchioaie, Marcel Pavel, Carmen Trandafir, Florin Piersic şi atâţia alţii care au lucrat cu OvoMusic. Pe de altă parte, Ovidiu Komornyik are o sensibilitate aparte specifică marilor artişti indiferent că sunt compozitori sau cântăreţi. Ovidiu Komornyik e şi una şi alta şi, spre bucuria fanilor numeroşi şi asta o spun mesajele pe care le primim în emisiunile noastre, o face cu decenţă, bun-gust, cu modestie şi onestitate. Este un om cu care poţi discuta orice, un prieten pe care te poţi baza şi un mare sufletist”.

Andrei Partoş:
Îl cunosc pe Ovidiu incă de la finele anilor 80.. Eram la Deva, la Stelele Cetatii. Eram in Juriu, dar am si prezentat Festivalul. A fost simpatie la prima vedere. Mi-a placut atitudinea şi felul serios in care privea cariera muzicală. După mai mulţi ani ne-am revăzut.
Ovidiu venea din Italia. Eu fiind un mare consumator şi colecţionar de muzică italiană, a reacţionat prompt şi mi-a făcut câteva culegeri pe nişte CD-uri, pe care le-am păstrat. Mai rar sunt artiştii atât de generoşi.
Apoi a început să-şi valorifice talentul de solist, dar şi pe cel de autor. L-am avut invitat şi pe vremea V.N.D., dar mai ales după 2003. A fost de 7 ori în emisiune şi de fiecare dată a venit cu ceva nou, cu produse proaspete, cu invitaţi de valoare (Angela Similea, Florin Piersic,Cornel Verban ş.a.).
Am văzut că este printre puţinii artişti, care ajută, care nu prea refuză...Nu s-a lăsat atras de mondenitătile stupide şi din acest motiv este respectat. De când este şi producător, a îmbinat altruismul cu simtul comercial, cu un management inspirat şi echilibrat. Datorită lui Ovidiu, mulţi artişti, fără prea multe şanse la a avea un CD, au reajuns pe piată, în magazine. Unii cred că li se cuvine, alţii, poate au inţeles că li s-a întans o mână prietenească.
Mai pot spune despre Ovidiu că este un OM de cuvânt. De câte ori mi-a promis ceva, s-a întamplat. Trăsatură rară în general, nu numai la români. Mă bucur că are fani sinceri şi nu isterici. Este de admirat ceea ce faceţi acum pentru el.. Fiind născut in 29.01., ca şi mama mea, nu am cum să uit ziua în care-i spunem: La Multi Ani!”


Sorin Lupaşcu:
“ E greu să-ţi faci prieteni în ziua de azi. De foarte multe ori, e greu să-i menţii şi pe cei vechi. Sunt prea multe lucruri în jurul nostru ce ne fac să privim în altă parte. Însă, în ceea ce mă priveşte, nu la fel se poate spune despre Ovidiu. A ştiut, ştie, şi sper să aibe aceeaşi inspiraţie, să fie acolo unde trebuie, atunci când am nevoie de el. Încerc să-i răspund la fel, cu aceeaşi căldură şi sinceritate. Dacă el, sau eu, n-am afost acolo atunci când am avut nevoie unul de celălalt, a fost o întâmplare care ne-a făcut şi mai apropiaţi. La mulţi ani, prietene!”

Simona Gherghe:
“Pe Ovidiu, l-am cunoscut în studioul lui de înregistrări. Sigur, îl ştiam de mult de la radio sau de la tv. I-am admirat întotdeauna vocea şi sensibilitatea... Iar când l-am cunoscut, mi-am dat seama că este un om foarte cald şi sensibil.M-a încurajat mult, atunci când am înregistrat,
alături de Gabi Firea, albumul Trandafiri de la Moldova. Noi nu suntem artişti "cu acte", dar a ştiut să ne încurajeze şi să ne dea încredere, astfel că a ieşit o treabă minunată! Dovada? Numărul foarte mare de cd- uri vândute!

Îi mulţumesc din suflet!”

Tatiana Solomon
Ovidiu se număra printre persoanele înzestrate de Dumnezeu cu mult talent artistic. Compozitor şi interpret el a dovedit că piesele sale pot ajunge cu uşurinţă în sufletul publicului şi atuturor celor care îl iubesc. La ceas aniversar, eu îi doresc mult succes, atît pe plan artistic, cît şi la Casa de discuri pe care a înfiinţat-o, îi urez sănătate şi să aibă parte de tot ce e mai frumos pe lume!

Dan Negru:
“ Îl cunosc pe Ovidiu de mulţi ani. Foarte mulţi ani...M-a impresionat mereu la el eleganta şi bunul simţ. L-am "bârfit " de bine adeseori cu prieteni din Timişoara. Am descoperit că Ovidiu e pentru mulţi un model de reuşită, de succes în Bucureşti. E o dovadă că poi avea succes de capitală cu bun simţ de Ardeal.”

Zoia Alecu:
“Despre Ovidiu nu pot vorbi decât la superlativ.Am scos două albume la Ovomusic şi asta datorită imensei omenii ce-l caracterizează pe Ovidiu.Pentru mine Ovo,cum îmi place mie să-i spun,este mai mult decât un prieten,e un artist şi un compozitor de mare calibru.Iar calitatea lui umană este una de excepţZoia Alecu:
“Despre Ovidiu nu pot vorbi decât la superlativ.Am scos două albume la Ovomusic şi asta datorită imensei omenii ce-l caracterizează pe Ovidiu.Pentru mine Ovo,cum îmi place mie să-i spun,este mai mult decât un prieten,e un artist şi un compozitor de mare calibru.Iar calitatea lui umană este una de exceptie.


Vreau să-i transmit prin voi,un mare şi din tot sufletul LA MULŢI ANI ,cu cât mai mari succese. Ovo,pentru tine ,tot binele din lume şi să fii iubit !
La multi ani!”


Anastasia Lazariuc:
“La mulţi ani!Multă sănătate, multe realizări, mulţi prieteni ..sau mai puţini dar devotaţi, mulţi fani ...fane în special şi multă putere de a lupta cu aceste vremuri.
Mult succes în tot ce face şi La mulţi ani!”


Carmen Trandafir:
“Sănătate multă, să se bucure de familie şi prieteni în continuare, ştiu că este o fire deschisă, are foarte mulţi prieteni şi îi doresc numai bine şi multă, multă baftă în continuare!
La mulţi ani, Ovidiu!”


Angela Similea :
„Viaţa, în complexitatea ei, nu de puţine ori, ne oferă surprize şi prin oamenii pe care îi întâlnim.
Departe de ţară, într-un turneu am întâlnit o personalitate pe care o urmăream cu interes la programele de televiziune şi radio, aşa cum dealtfel o făceam şi cu ceilalţi reprezentanţi ai generaţiei sale. Îmi amintesc că am fost plăcut surprinsă să remarc dincolo de emoţia vădită din privirea sa, o bucurie permanentă, neînvinsă, prin tot ceea ce trăia. La data aceea, m-au impresionat talentul, ambiţia şi tenacitatea sa. Urmărindu-l din culise, la fiecare apariţie, constatam cu bucurie forţa şi adevărul cu care se dăruia, de fiecare dată într-o altă manieră.
Ovidiu Komornyik, pentru că despre Ovidiu vă povestesc acum, dăruia publicului vocea sa caldă şi puternică, cu flacăra şi ştiinţa artistului de mare talent.Vă mărturisesc că, la rândul meu, trăiam din culise aceeaşi bucurie.Tot atunci, în timpul liber dintre concerte, descopeream în el o persoană visătoare, dar şi pragmatică, cu proiecte generoase, legate bineînţeles de istoria muzicii româneşti. Îmi vorbea despre un studio pe care urma să îl realizeze, destinat exclusiv muzicii şi artiştilor români.
După 3 ani, mi-a propus colaborarea în vederea unui album, primul album înregistrat în studioul său şi produs de Casa de Producţie Ovo Music, care îi aparţine. Cum putea cineva să nu răspundă la invitaţia sa?
Acesta a fost începutul...
Ovidiu conducea cu responsabilitate şi profesionalism o echipă alcătuită din oameni talentaţi şi serioşi.Cu această ocazie s-a născut primul nostru duet, de mare succes, „Suflet pierdut”. De la acest album, încet – încet s-a născut un curent, prin care mari artişti români vin la Ovo Music încredinţându-şi creaţiile, spre a ajunge în casele oamenilor. În ultimii ani, dragostea lui pentru muzica şi artiştii români a contribuit la reaşezarea valorică a patrimoniului nostru de creaţie.
Ovidiu scrie o muzică cu totul şi cu totul specială.În modestia sa, Ovidiu nu vorbeşte despre sine ca despre un compozitor, ci se consideră „inventator”. Muzica „inventată” de el magnetizează, se adresează tuturor, porneşte de la teme preluate din realitatea vieţii în texte originale accesibile, dar cu mesaj profund.Ovidiu Komornyik este de departe cel mai melodist compozitor al generaţiei sale.
Ştiu că nu a avut un drum uşor, dar astăzi când se împlinesc 20 de ani de carieră, afirm că vocea lui Ovidiu este una dintre marile voci masculine ale muzicii româneşti. Adevărul cu care dă viaţă cântecului său îl ajută să ajungă la sufletul celor ce se regăsesc în el: Publicul său îl îmbrăţişează şi îi recunoaşte valoarea. Dincolo de scenă am descoperit în Ovidiu un om minunat, vesel, dinamic, pretenţios, atent la detaliu, dar poate cea mai mare calitate a lui este aleasa Generozitate. Ovidiu Komornyik are ştiinţa şi puterea să nu închidă niciodată definitiv uşa, chiar dacă e rănit. Pentru toate acestea, mi-a devenit prieten pe viaţă şi, astăzi, îi spun din tot sufletul meu: La Multi Ani, Ovidiu! Te iubesc! "


Gabriel Dorobanţu:
Cred că muzica pentru Ovidiu Komornyik, înseamnă un limbaj fantastic şi este mijlocul de comunicare cu ceilalţi, mai apropiaţi sau nu.Aşa vorbeşte demult cu noi:prieteni, necunoscuţi sau înverşunaţi iubitori ai cântecelor scrise şi interpretate de el cu atâta sinceritate.Dacă-l întrebi ce mai face, îţi explică starea lui de bine printr-un cântec, de multe ori şlagăr, scos cu atâta uşurinţă din mâneca hainei sale de talentat compozitor.Este simplu şi complicat, este manierat şi generos.Toate acestea şi poate multe altele le adună pentru noi într-un buchet de însuşiri demne de un artist.Nouă ne rămâne doar să îi mulţumim frumos şi să îi dăruim la rându-ne încredere.

Ella şi Cornel Verban:
“Ovidiu a fost înzestrat să creeze şi să dăruiască.Este un artist complex,care a ştiut în timp să-şi clădească o carieră de mare succes.Talentul,spiritul şi caracterul lui îl fac să fie apreciat nu numai ca artist dar şi ca un prieten adevărat.
Fie că îngerul creator să-ţi fie mereu alături!
La mulţi ani!”


Simona Dutescu:
“Un zâmbet are puterea de a îndrepta şi de a umple totul cu lumina. Mesajele cu La mulţi ani sunt greu de făcut,mai ales unei persoane aşa speciale ca tine, aşa că nu pot decât să îţi doresc tot ce-ţi doreşti şi încă de-o mie de ori pe atât. Să ai parte de cât mai multe zâmbete în fiecare zi...”

Adrian Enache:
“Când am înregistrat piesele pe care le-am făcut cu ajutorul prietenului meu Papa Jr., mi-am dorit foarte mult să le imprim pe un album aşa cum era firesc de altfel. Am stat în cumpănă mult timp pentru că discuţiile şi promisiunile numeroase pentru un eventual album nu m-au mulţumit. A fost o perioadă în care chiar renunţasem la ideea de a le mai imprima pe un album pentru că mi-am dat seama că producătorii muzicali din România de azi nu pun preţ pe calitate, pe valoare ci se doreşte câştigul imediat cu riscul unei efemerităţi pe care nu aş fi putut-o accepta. Ovidiu Komornyik mi-a dovedit însă că mai există o gură de oxigen pentru calitatea produsului muzical. Am acceptat colaboarea cu el dintr-o prietenie care ne leagă de câţiva ani şi mă bucur că am dovedit împreună la lansare că oamenii chiar îşi doresc să le fim aproape indiferent că lansăm un album sau că suntem pe scenă la un spectacol. Ovidiu Komornyik este ardeleanul tipic: corect, sincer, calm, prietenos. E un om de cuvânt şi un prieten pe care te poţi baza, coordonate principale pentru un producător de calitate. Îi mulţumesc pentru sprijinul acordat în lansarea albumului şi îl asigur de prietenia mea oricând. La mulţi ani, prietene!”.

Adrian Daminescu :
“Ovidiu Komornyik este un tip de om cu totul special...
E un purtător legal de bun simţ şi bine-nţeles de smoking suit-ceea ce mie îmi place la nebunie-.
Nu-mi caut cuvintele acum când scriu despre el,pentru că îmi vin uşor.Şi ştiţi de ce? -Pentru că mai presus de toate,Ovidiu ştie să-ţi fie un bun Prieten.Adică acel individ care despre care ştii cu siguranţa că nu o să te trădeze niciodată,chiar dacă nu te vezi cu el în fiecare zi.E foarte serios când îţi promite ceva,iar când compune,compune întotdeauna melodii concepute pe prncipiul:"Să poată să le cânte toţi!"...Nu ca mine,care se pierde în filozofii muzicale complicate sau muzici abominabile pentru diverse filme.
La Mulţi Ani Prietene!!!...


Un simplu "dizeuz orfan şi bântuit de muze nebune":
Adrian C.Daminescu”


Toate aceste frumoase ganduri, adresate dragului nostru artist Ovidiu Komornyik se regasesc intr-o carte realizata de catre Fanclubul sau, care a primit-o astazi cu ocazia zilei de nastere.


Mulţumim complicilor, care ne-au ajutat în realizarea acestei frumoase surprize!

Aceştia sunt: Diana Lazarescu (asistenta lui Ovidiu K.), Simona Duţescu, Ioanei Matfeev - FanClub Adrian Enache, ..jurnaliştilor şi artiştilor menţionaţi mai sus:Titus Andrei, Andrei Partoş, Simona Gherghe, Tatiana Solomon, Dan Negru, Zoia Alecu, Anastasia Lazariuc, Carmen Trandafir, Angela Similea, Gabriel Dorobanţu, Ella şi Cornel Verban, Adrian Enache şi Adrian Daminescu.

Vom reveni cu mai multe detalii, fotografii şi un scurt rezumat al zilei de azi în care l-am sărbătorit pe artistul nostru de suflet - Ovidiu Komornyik.




LA MULŢI ANI, OVIDIU!!Să ne trăieşti şi să ne încânţi în continuare cu vocea ta divină!!Îţi mulţumim că exişti şi ne faci viaţa mai frumoasă.

28 ianuarie 2010

La mulţi ani Ovidiu Komornyik! Te iubim si iti multumim pentru tot ce ne daruiesti prin muzica ta!

29 Ianuarie, o zi atât de specială pentru noi, deoarece este ziua de naştere a dragului nostru artist preferat Ovidiu Komornyik.




Ne bucurăm şi ne simţim complet onorate că avem ocazia să sărbătorim din suflet această zi atât de specială pentru tine dragă Ovidiu.


Astăzi, când în frumosul buchet al vieţii tale a înflorit încă un trandafir, îţi dorim din inimă ca acesta să îţi aducă multă sănătate, noroc, fericire, linişte sufletească, multă, multă inspiraţie în creaţiile tale muzicale atât de minunate, care aduc atâta fericire tuturor celor ce îţi iubesc muzică, să realizezi tot ceea ce îţi propui, să te bucuri numai de împliniri pe toate planurile.





Fie ca Bunul Dumnezeu să îţi călăuzească fiecare pas în viaţă şi să te bucuri de tot ce e mai bun şi mai frumos pe lume.





Să ai în jurul tău numai oameni minunaţi, pe măsură valorii tale deosebite şi a sufletului tău atât de mare, să te bucuri de prieteni adevăraţi şi la fiecare apariţie publică să trăieşti din plin sincerele sentimente de admiraţie pe care ţi le poate oferi publicul tău care îţi este recunoscător pentru tot ceea ce le dăruieşti şi îţi mulţumeşte prin ropote de aplauze.
La mulţi ani, Ovidiu Komornyik!
Să ne trăieşti steaua noastră magică!!!


Te iubim şi îţi mulţumim pentru că exişti, datorită ţie viaţa noastră este mai frumoasă!

Cu profund respect şi adâncă preţuire,
semnează cu drag, din inimă

FanClub Ovidiu Komornyik.

Anastasia Lazariuc a fost invitata la "Psihologul muzical" vineri 22/23.Ianuarie 2010


Anastasia Lazariuc, artista a Casei de Productie Ovo Music, a fost invitata vinerea trecuta, in noaptea de 22 spre 23 Ianuarie in emisiunea "Psihologul muzical", la Radio Romania Actualitati, emisiune realizata de binecunoscutul Om de Radio - Andrei Partos.

Artista a intrat in studioul "Psihologul muzical" la ora 1:00, a stat timp de trei ore si si-a promovat noul sau album "Dor de mama", produs de Ovo Music, Casa de Productie a lui Ovidiu Komornyik.

"Au fost şi piese din trecut, comentarii, amintiri. Am primit peste 200 mesaje din ţară, dar şi din Republica Moldova, Grecia, Canada, SUA sau Germania.  .." mentioneaza Andrei Partos pe pagina Radio Romania Actualitati, unde puteti gasi si inregistrarea emisiunii.

Daca o indragiti pe Anastasia Lazariuc,daca ii iubiti muzica si doriti sa aflati mai multe despre ea, nu ezitati sa ascultati cele trei ore din emisiune, in care artista a fost prezenta si a raspuns tuturor mesajelor din partea ascultatorilor si forumistilor emisiunii "Psihologul muzical".

Inregistrarea o gasiti aici : http://www.romania-actualitati.ro/invitate_tasha_rodriguez_si_anastasia_lazariuc-8925 

prima ora a fost invitata Tasha Rodriguez  si urmatoarele trei ore i-au apartinut Anastasiei.

Multumim domnului Andrei Partos pentru ca ne-a acordat si de aceasta data ocazia sa ne bucuram de prezenta in studioul sau a unei artiste atat de iubite de publicul roman si nu numai.


Fotografia e preluata de pe pagina unde gasiti si inregistrarea emisiunii: http://www.romania-actualitati.ro/invitate_tasha_rodriguez_si_anastasia_lazariuc-8925 

10 ianuarie 2010

La multi ani, Dana!!Te iubim!

Anul Nou a inceput cu aniversari noi si pentru FanClubul Ovidiu Komornyik.

Peste mai putin de o ora, maine 11 Ianuarie, isi aniverseaza ziua de nastere Dana Crisan - membra  a Fanclubului Ovidiu Komornyik, inca de la scurt timp dupa infiintarea acestuia de catre scumpa noastra Dumi.

Draga Danuta, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, noi - FanClubul Ovidiu Komornyik avem placerea sa ne alaturam tuturor celor care iti transmit cele mai sincere si mai calduroase ganduri.

La multi ani, Dana!!Sanatate multa, noroc, fericire si fie ca Bunul Dumnezeu sa iti binecuvanteze viata cu multa liniste sufleteasca si numai  oameni minunati in jurul tau, tot ce e mai bun si mai frumos pe lume iti dorim draga noastra Danuta!

Toate visele tale sa devina realitate!!!

La multi ani, Danuta!Te iubim!

..si lasam profesionistii sa cante si sa te incante, ..cine altcineva decat dragul nostru artist de suflet Ovidiu Komornyik.


"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

"Hai sa ne intalnim sambata seara la cabaret" cu Ovidiu Komornyik, "de la suflet la suflet"

Sambata 9 Ianuarie 2010, a continuat partea a- II- a a editiei speciale difuzate de Craciun "Hai sa ne intalnim sambata seara, la cabaret".

Ovidiu Komornyik a fost si de aceasta data invitat si a incantat sufletele spectatorilor si telespectatorilor interpretand "Doar de dragul tau" - o piesa deosebita, care se regaseste pe ultimul sau album "Iarta-ma, daca ti-e dor".

Si de aceasta data, cuvintele celor doi prezentatori - Leonard Miron si Irninis Mircioiu, in prezentarea artistului, au fost deosebit de frumoase pe masura valorii acestui Artist si Om atat de minunat.

"Dincolo de sensibilitate, de profesionalism, de muzicalitate ... traieste la intensitatea fiecarei note, din melodia pe care v-o dedica atunci cand se afla pe scena.." a spus despre Ovidiu Komornyik - Leonard Miron.

Felicitari draga Ovidiu!

Te felicitam din suflet si iti multumim din inima pentru toate aceste comori pe care numai tu stii sa ni daruiesti si sa ne aduci atata culoare si fericire in viata!

Cu sincera si adanca pretuire, 

"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik.

6 ianuarie 2010

La multi ani, Ioana!!!Te iubim mult!

Astazi crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Ion. Cu acest prilej avem placerea sa fim alaturi de toti cei care isi aniverseaza onomastica.
O membra foarte activa a FanClubului Ovidiu Komornyik poarta acest frumos si sfant nume.

Alina Ioana, iti dorim cu ocazia zilei frumosului tau nume, tot ce este mai de pret pe aceasta lume.Multa sanatate in primul rand, sa te bucuri de oameni minunati pe masura sufletului tau deosebit si drumul in viata sa iti fie presarat numai cu flori.


Fie ca Sfantul caruia ii porti acest nume special sa iti binecuvanteze pasii pe cea mai buna cale intotdeauna si sa te bucuri numai de succese pe toate planurile!!!
Sanatate multa draguta noastra, sa ne traiesti si sa ne bucuri mereu cu prezenta ta atat de energica si plina totodata de optimism intotdeauna!!
Iti multumim ca ne esti mereu alaturi sa il sustinem impreuna pe dragul nostru artist de suflet Ovidiu Komornyik!
La multi ani, Alina Ioana!!Te iubim mult de tot!!!
===================================
Asemenea inainte de a incheia avem placerea sa ii uram dnei. Angela Ioana Similea cele mai sincere si mai frumoase ganduri, deoarece este asemenea sarbatorita astazi, purtand si ea acest nume frumos!!!

La multi ani, stimata doamna!! Sanatate multa, noroc si numai succese va dorim!!!

Suntem convinse ca Ovidiu ii va transmite si din partea noastra ganduri bune cu ocazia onoasticii colegei sale.

===================================

FanClub Ovidiu Komornyik

4 ianuarie 2010

Ovidiu Komornyik este inscris cu doua piese in "Gala Lunilor 2009" la Top Romanesc - Radio Romania Actualitati

Bine v-am regasit dragilor!
Anul Nou incepe tot cu muzica lui Ovidiu Komornyik, cum nici nu se putea altfel.

Va aducem vesti noi, bune speram noi.


Emisiunea "Top Romanesc", difuzata la Radio Romania Actualitati, prezentata de binecunoscutul Om de Radio - Titus Andrei, a ajuns si la "Gala Lunilor 2009".

Gala Lunilor 2009 este reprezentata de piesele care au ocupat cele mai bune pozitii la Top Romanesc de-a lungul anului trecut.

In acest top final "Gala Lunilor 2009" Ovidiu Komornyik este inscris cu doua melodii:

  • duetul cu Angela Similea - "De dragul tau"

si

  • piesa "Iarta-ma"

care a asigurat coloana sonora a serialului de succes difuzat de Antena 1 "Fetele marinarului", melodie care a fost lansata pe cel mai nou album, semnat Ovidiu Komornyik - "Iarta-ma, daca ti-e dor", aparut in Mai 2009(.. cei care nu il aveti il puteti achizitiona deja din magazine).

Puteti oferi suportul vostru pentru acest top, votand piesele interpretate de catre Ovidiu Komornyik, dar trebuie sa alegeti una dintre ele, in sondajul postat pe blogul emisiunii Top Romanesc: http://slagartop.wordpress.com sau prin scrisori sau e-mailuri la adresa topromanesc2009@gmail.com sau str. General Berthelot nr. 62-64 Bucureşti, pentru Titus Andrei.
Mentionam ca voturile transmise pe email sau prin scrisori sunt luate în considerare de catre echipa Top Romanesc numai daca le trimiteţi clasamentele voastre cu toate melodiile propuse in topul postat pe blogul emisiunii Top Romanesc: http://slagartop.wordpress.com/.

sursa: http://slagartop.wordpress.com/

1 ianuarie 2010

Revelion 2010 cu Ovidiu Komornyik in programul National Tv

La multi ani si Bun regasit in 2010!!Un an plin de sanatate si realizari pe toate planurile va dorim!!


Cum v-am anuntat zilele trecute, Ovidiu Komornyik impreuna cu colega sa Angela Similea au participat in programul special de Revelion 2010 la National Tv, program prezentat de catre binecunoscuta artista Corina Chiriac - amfitrioana show-ului.


Ovidiu ce a transmis frumoasele si sincerele sale ganduri, urand sanatate si fericire, sfatuind totodata pe toti sa recunoasca atunci cand tradeaza, ca o introducere a piesei care urma sa o interpreteze.


Ovidiu Komornyik - Te-am tradat.

-Acompaniat de Orchestra Ovo Music


Corina Chiriac a invitat-o alaturi de ea si pe colega de scena a lui Ovidiu Komornyik, respectiv pe Angela Similea.

Artistele au mentionat de aceasta data ca amandoua aniverseaza in acest an cifre rotunde de cariera.Le dorim multi ani plini de succes in continuare!


Angela Similea a interpretat piesa "Nu-mi lua iubirea", acompaniata fiind si ea de Orchestra Ovo Music.


Ovidiu Komornyik a anuntat ca piesa care urma sa o interpreteze in duet cu Angela Similea "E noaptea cea mai lunga" este in premiera la National Tv, fiind compusa special pentru aceasta noapte speciala.


Cu aceasta ocazie artistul a reamintit ca in toate interpretarile lor, sunt acompaniati de catre Orchestra Ovo Music.(Fisa - Emanuel Gheorghe, Mihai Pana, Ursu, Vova - Vladimir Sergheev..).


Ovidiu Komornyik si Angela Similea - E noaptea cea mai lunga.

Acompaniati de Orchestra Ovo Music.



Speram sa va bucure aceste inregistrari si capturi din programul de Revelion.


OvidioMania =  FanClub Ovidiu Komornyik