31 mai 2009

Multumim OVIDIU Komornyik..!






Multumim tie si bunului Dumnezeu pentru simplul dar pretiosul fapt totodata ca existi si prin existenta ta pe aceasta lume faci viata mai frumoasa atator oameni.

Multumim pentru ca esti un om minunat, care intotdeauna stii sa te faci respectat si apreciat de catre toti cei ce te cunosc si iti sunt aproape mai mult sau mai putin…

Multumim pentru ca am invatat de la tine sa fim mai puternice, sa avem incredere in noi sa luptam si sa privim mai departe, sa ii ajutam pe cei care au nevoie de noi , sa zambim pentru ziua de maine si sa pretuim toate minunile care ni le ofera Dumnezeu in aceasta viata.

Multumim Ovidiu pentru toate piesele tale minunate care ne aduce atata soare in viata de zi cu zi, multumim pentru tot si niciodata nu iti vom putea fi recunoscatoare pe cat meriti!


MULTUMIM MULT OVIDIU Komornyik SI TE PRETUIM FOARTE MULT PENTRU TOT!!

Multumim Dumi pentru banner.

29 mai 2009

Ovidiu Komornyik a lansat albumul "Iarta-ma daca ti-e dor"



Joi 28 mai 2009, intr-o zi de mare sarbatoare Inaltarea Domnului, romanticii fani ai lui Ovidiu Komornyik s-au bucurat de aparitia noului sau album mult asteptat "IARTA-MA DACA TI-E DOR.."

Albumul contine 13 piese, printre care si "Iarta-ma", melodie care asigura coloana sonora de final a serialului "Fetele marinarului" difuzat de Antena 1.Pe acest disc puteti asculta: "Dragostea ne va salva" -imnul campaniei "SOS pentru romanii din Italia", "Adelina" piesa compusa de catre Ovidiu Komornyik cu prilejul casatoriei lui Cristi si Adelinei Chivu, "Departe, undeva"- melodie interpretata de Ovidiu la festivalul Mamaia 2007, "Ricordati di me"- o frumoasa piesa in limba italiana care a fost difuzata in ultimii ani de catre posturile de Radio din Italia, Radio ICN si nu numai..






"De ziua ta" este o alta piesa frumoasa ce se gaseste pe acest album..si mai mult va lasam pe voi sa descoperiti surprizele dupa ce veti achizitiona albumul!
Mentionam ca IN MAGAZINELE de specialitate DISCUL va avea o PREZENTARE DE EXCEPTIE!



Vom reveni cu alte informatii in masura in care le vom avea, pana atunci bucurati-va de muzica lui OVIDIU Komornyik!

22 mai 2009

O LINGURITA CU DULCEATA

Ma intreb adeseori ,,Ce inteleg eu prin MUZICA LUI OVIDIU KOMORNYIK’’?
Nu trebuie sa folosesti prea multe cuvinte sofisticate pentru a o explica si pentru a o intelege, deoarece ajunge singura la sufletul tau.
Muzica lui Ovidiu Komornyik are ca temelie IUBIREA , ea este contemplarea unui sentiment divin ce il simtim la unison !
Melodiile Sale sunt sincere, curate si sunt traite la intensitate maxima de toti cei care le adora. Este un limbaj universal prin care comunică toţi oamenii. Muzica Lui uneşte toate diversitatile intr-un singur intreg ,,IUBIREA’’!
Mesajul IUBIRII in Muzica lui Ovidiu Komornyik este inteles de toti cei care sunt indragostiti, de cei care sunt in cautarea iubirii, de cei dezamagiti, de cei nostalgici.
Muzica lui Ovidiu Komornyik se contopeste cu universul de nepatruns al sufletului omenesc, este o manifestare imensa a emotiilor pozitive, iar aceste emotii vorbesc o limba pe care orice om cu suflet deosebit o poate intelege.
Nu concept ARTA fara Muzica lui Ovidiu Komornyik !
Nu concept o zi din viata mea fara aceste armonii unice !

20 mai 2009

Ovidiu Komornyik la "Neata cu Razvan si Dani" -19 Mai 2009

Ovidiu Komornyik a fost invitat Marti 19 Mai 2009 la emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" a Antenei 1.
Aici artistul si-a prezentat noul sau disc "Iarta-ma, daca ti-e dor " ce se va lansa pe data de 28 MAI 2009 impreuna cu Revista Felicia, iar in magazinele de specialitate se va gasi intr-o prezentare de exceptie.
Ovidiu a venit in premiera la o televiziune insotit de catre trupa sa.
Pentru a afla mai multe detalii vizionati inregistrarile:






FELICITARI OVIDIU KOMORNYIK si Multumim pentru tot !
Felicitari baietilor!!Sanatate , putere si multe succese!!

MULTUMIM DUMI, pentru inregistrari!!

MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK pentru toate COMORILE muzicale daruite!



Ovidiu Komornyik este omul care intotdeauna a stiut sa arate oamenilor partea frumoasa a vietii, atat prin ritmurile si versurile sala pline de caldura ale pieselor, cat si prin calitatea sa deosebita ca OM.
Muzica lui OVIDIU Komornyik este un balsam sufletesc, esenta pura a vietii, energia necesara fiecarei dimineti.Cine asculta muzica acestui interpret deosebit, cu siguranta ii intelege mesajul sau.


Ovidiu transmite prin piesele sale, speranta necesara in fiecare zi, ambitia de a reusi in viata, toleranta, dragoste si ingaduinta fata de semenii nostri.Prin muzica sa Ovidiu ne invata sa fim mai buni, mai drepti, mai iubitori.
Cei care se bucura de aceasta muzica minunata, cu siguranta traiesc intr-o lume de basm, ca prin muzica sa viata devine mai frumoasa!


MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK pentru toate COMORILE muzicale minunate ce le aduci in viata noastra!!!

Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca sanatatea si puterea necesara sa aduci soare,prin muzica ta minunata, in sufletele tuturor care te apreciaza!

17 mai 2009

Ovidiu Komornyik si Cornel Verban, invitati la “Psihologul muzical” – Radio Romania Actualitati – vineri 15/16 Mai 2009

Ovidiu Komornyik este artistul care a ocupat impreuna cu Angela Similea locul 2 in Topul Invitatilor (2008) din cadrul emisiunii “Psihologul muzical”, moderata de Andrei Partos la Radio Romania Actualitati, dar doamna Angela Similea nu a putut onora invitatia de a fi prezenta in emisiune impreuna cu Ovidiu, astfel aceasta din urma va veni la o editie ulterioara.

Ovidiu a revenit astfel in studioul “Psihologul muzical”, fiind unul dintre cei mai iubiti artisti invitati in aceasta emisiune. Acesta a venit insotit de domnul Cornel Verban, cunoscut publicului in urma colaborarilor cu diversi artisti consacrati din muzica usoara romaneasca.
Domnul Cornel Verban este unul dintre solistii care au interpretat piesa binecunoscuta “Ochii tai” impreuna cu Elena Carstea si Ovidiu Komornyik si alti artisti bine cunoscuti.



Daca ochii tai vreodata vor mai plange
Daca pasii azi, ti se intorc din drum
Aminteste-ti tu, prietene si spune-mi
Un inceput nu e, nu-i un sfarsit de drum.

Acest refren a fost interpretat live in timpul emisiunii de catre cei doi invitati, respectiv Ovidiu Komornyik si Cornel Verban, la cererea uneia dintre ascultatoare - Carmen Serban.
In cadrul emisiunii, ascultatorii care nu il cunosteau pe domnul Cornel Verban au avut ocazia sa afle mai multe despre acesta; de la debutul sau muzical pana in prezent. Cornel isi va lansa la Ovomusic albumul „Greateast Hits” in luna iunie 2009.

Ovidiu Komornyik a venit cu cateva noutati pentru fanii sa in aceasta emisiune. Acesta a reamintit de lansarea noului sau album „IARTA-MA, daca ti-e dor”, pe data de 28 Mai 2009 impreuna cu revista Felicia.Va informam ca pretul revistei Felicia impreuna cu cd-ul este mai mult decat avantajos pentru toate „buzunarele”.

Acelasi nou album al lui Ovidiu Komornyik „IARTA-MA daca ti-e dor” se va gasi incepand tot cu aceasta data, respectiv de 28 mai 2009, in magazinele de specialitate intr-o prezentare de exceptie!!Lansarea oficiala a albumului va avea loc in luna iunie.

Ovidiu a mentionat ascultatorilor ca el si Cornel Verban vor fi invitatii emisiunii „Duminica in familie” Duminica 7 Iunie 2009, iar intr-un viitor apropiat va onora invitatia lui Catalin Maruta de a fi prezent in platoul emisiunii „Happy Hour”.

In cadrul emisiunii s-au abordat subiecte despre muzica, evident de altfel, invitatii find doi artisti atat de talentati.

Eurovisionul a ocupat primul loc in discutia lor; astfel Ovidiu Komornyik a mentionat ca ii place piesa Bosniei Hertegovina iar lui Cornel ii place piesa Marii Britanii. Ovidiu apreciaza interpretarea Elenei Gheorghe din prima semifinala Eurovisionului, mentionand ca Elena a cantat foarte bine, dar reamintind ca ea este reprezentanta Romaniei, tara care dupa cum se stie, nu este chiar atat de iubita de europeni din motive politice.

Alt subiect abordat in emisiune a fost diferenta dintre live si playback, la intrebarea primita din partea unui ascultator care a dorit sa afle cum poate afla cand se canta live.

Putin peste 250 de sms-uri s-au primit din partea ascultatorilor care ii apreciaza pe cei doi invitati, iar pe forum activitatea a fost deplina pana putin dupa 4 dimineata cand au plecat invitatii.
Membrele „OvidioMania” reprezentand FanClubul Ovidiu Komornyik si-au facut simtita prezenta in aceasta editie, atat prin activitatea pe forum cat si prin expedierea mesajelor scrise sau chiar o interventie telefonica in direct, in urma careia Ovidiu a mai dezvaluit cateva din planurile sale:
- lansarea oficiala a albumului sau, ce va avea loc in luna iunie
- un viitor concert care va avea loc la o data care acesta o va mentiona din timp, concert care va fi promovat de catre o mare televiziune din Romania,
- posibila organizare in toamna, a unui concert cu toti artistii Casei sale de discuri „OvoMusic”, care se va numi „Galele OVOMUSIC”.

Ascultatorii au avut ocazia sa asculte in prima auditie piese care se vor gasi pe noul album al lui Ovidiu Komornyik "Iarta-ma, daca ti-e dor", aceste piese fiind: "Vreau sa zbor" (care se poate sa aiba in viitorul apropiat si un videoclip) si "Doar de dragul tau".
Asemenea au fost difuzate si piese de pe albumul domnului Cornel Verban care ne-a convins de vocea sa deosebita totodata.

Pentru alte detalii accesati forumul emisiunii „Psihologul muzical” care il gasiti ca adresa la site-uri preferate, in lista acestui blog.

OvidioMania” reprezentand FanClubul oficial OVIDIU KOMORNYIK multumeste sincer tuturor celor care au avut placerea sa asculte emisiunea si sa trimita mesaje artistului lor preferat Ovidiu Komornyik.

MULTUMIM asemenea echipei „Psihologul muzical”, lui Andrei Partos si Iuliei
.

MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK pentru tot ceea ce esti si ne oferi prin muzica ta.

Cu drag, semneaza
„fetele OK „, = „OvidioMania”

Fotografie preluata de pe http://actualitati.srr.ro/emisiuni/psiholog/index.htm
Multumim.

11 mai 2009

Lansarea albumului "Iarta-ma " al lui OVIDIU KOMORNYIK s-a amanat pentru data de 28 mai.

Lansarea noului album al lui Ovidiu Komornyik, intitulat "Iarta-ma", asemenea piesei care asigura coloana sonora de final a serialului difuzat de Antena 1- "Fetele marinarului" s-a amanat pentru data de joi 28 mai 2009.
Puteti achizitiona albumul "Iarta-ma" impreuna cu revista "Felicia" din data de 28 mai 2009.Va reaminim ca in magazine discul va avea o prezentare de exceptie!!

Va multumim pentru intelegere.




7 mai 2009

Tavi Colen isi lanseaza primul album solo la OvoMusic


Tavi Colen, fost membru al formatiei "Talisman", isi lanseaza primul sau album solo.

Albumul este intitulat "O viata 9", deoarece contine noua piese, 9 este numarul norocos al lui Tavi reprezentand data nasterii sale(9 Octombrie) si a inceput o viata "noua" fara Talisman.

Acest nou album, este inregistrat la studioul lui Ovidiu Komornyik - OvoMusic , muzica pieselor este compusa chiar de Tavi, iar versurile sunt scrise in colaborare cu Dinu Olarasu.

"OvidioMania" = Fanclubul OVIDIU KOMORNYIK il felicita pe Tavi pentru alegerea facuta, de a isi lansa primul album solo la Ovomusic ("Casa creatiei muzicale de calitate") si ii doreste mult, mult succes!!!
Asemenea ii multumim lui OVIDIU KOMORNYIK pentru continuarea acestui minunat proiect realizat prin OvoMUSIC, respectiv promovarea si relansarea artistilor consacrati din muzica romaneasca!!
MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK!! Multumim TAVI Colen!! Mult succes si sincere felicitari amandurora din partea Fanclubului OVIDIU KOMORNYIK!!


Sursa: www.ovomusic.ro

5 mai 2009

Multumim lui OVIDIU KOMORNYIK, omul special care ne face viata mai frumoasa prin muzica sa!!!

Inainte de a fi artist Ovidiu Komornyik este OM.Este o persoana care dintotdeauna a stiut sa se apropie de publicul sau, sa se faca apreciat si respectat de catre toti cei ce il iubesc pentru muzica sa minunata.
Ovidiu este artistul care ne invata prin versurile pieselor sale atat de deosebite ca viata este frumoasa, ca trebuie sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara, sa alegem din fiecare moment al vietii partea buna, sa ne iubim si ajutam semenii.

Ovidiu Komornyik este persoana publica din muzica romaneasca si nu numai,care stie sa pastreze o relatie mai mult decat buna cu absolut toti cei ce l-au cunoscut, si-a format o imagine, are o buna relatie cu presa, numai datorita lui care a stiut mereu sa isi formeze acest nume atat de cunoscut si deosebit astazi OVIDIU KOMORNYIK.



Muzica lui Ovidiu Komornyik reprezinta cea mai buna metoda de relaxare zilnica.
In fiecare dintre piesele sale, regasesti OMUL acesta MINUNAT care aduce FERICIRE in sufletele atator oameni.La concertele sale salile sunt pline, publicul este activ si traiesc din plin aceasta atmosfera de vis care ti-o aduce OVIDIU prin muzica sa.



OVIDIU KOMORNYIK -"Te-am tradat" -30 mai 2008 - concert live- SALA PALATULUI- Bucuresti.
Mentionam ca acest concert a finalizat turneul 2008 "De dragul tau" facut impreuna cu Angela Similea. In sala la Bucuresti au fost ~ 4000 persoane, un public activ, entuziasmat care au trait fiecare piesa interpretata.




OVIDIU KOMORNYIK si Angela Similea -"Prieten bun" -30 mai 2008 - concert live- SALA PALATULUI- Bucuresti.

Sa va convingeti de atmosfera minunata in care s-a incheiat concertul de la Bucuresti din mai 2008 si totodata turneul "De dragul tau " din acel an, va ofer inca o inregistrare care seamana de altfel cu alte finale de concerte ce au avut loc si in alte orase din tara.



Daca doriti sa traiti aceasta atmosfera nu ratati nici un concert si bucurati-va de aceasta muzica minunata care noua ne face viata mai frumoasa!!!

MULTUMIM LUI OVIDIU KOMORNYIK si BUNULUI DUMNEZEU
pentru ca exista si inzestrat cu vocea sa minunata ne face viata mult mai frumoasa!!Multumesc Ovidiu pentru ce ne oferi prin muzica ta, multumesc ca am onoarea sa ma enumar printre fanii tai activi si intotodata ma simt atat de onorata ca sunt alaturi de niste oameni atat de minunati, membri ai "OvidioMania" = Fanclubul OVIDIU KOMORNYIK!!!!Multumesc Dumi pentru invitatia facuta in urma cu cativa ani, invitatie care mi-a oferit onoarea de a imi sustine indeaproape artistul meu preferat.

VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU SI VA IUBESC MULT!!

3 mai 2009

Ovidiu Komornyik - the best!!! Dumi' s slideshow dedicated to OVIDIU KOMORNYIK!

A slideshow made by Dumi!

A lot of pictures with our favourite artist OVIDIU KOMORNYIK!